Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Szöke Bernadett naplója


Ford Fiesta. [116722 AL], gazdája Szöke Bernadett
2005. szeptember 9.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/116722
2005. szeptember 9.

Kedves naplóm...

Ma péntek van,ez a kedvenc napom.Mert ilyenkor délelött vége a sulinak,délután nem kell megcsinálnom Rita néni által feladott leckét és este sokáig nézhetem a Teve Tv-n adott filmeket.Na és persze ilyenkor a gazdi is korán meglátogat és együtt töltjük az egész délutánt.Hisz neki sincs suli.
Ma volt az utolsó órám szeretésböl,végre öszintén,tiszta szívböl tudok szeretni és megfelelö módon ki is tudom mutatni az érzéseimet.
Hétfötöl új dolgot fogok tanulni,azt hiszem autóvezetés választok;ugyanis a gazdikámnak van jogosítványa és délután elmentünk Nílusvárosba az Aranyhomok és a Pálmafa áruházba bevásárolni.Ott volt Zsuzsa(a gazdi anyukája),Rózsa néni(a mamija) és Kriszti(a huga is).Érdekes volt,jól éreztem magamat.Egyre jobban megy a gazdinak a vezetés.Ügyesen parkol,a megfordulás nagyon megy neki.A tolatással vannak apróbb nehézségei,de mindenen lehet javítani.
A bevásárlás után hazavitt a gazdi és megígérte,hogy mivel nem tudtunk egy jóízüt beszélgetni négyszemközt majd holnap délután meglátogat.Már alig várom a holnapot....
Most búcsúzom kedves naplóm,megyek vacsorázni utána pedig befekszem az ágyikómba és onnan nézem a Tv-t amíg el nem alszom!i!i!i!i
Jó éjt kicsi naplóm.
Puszika.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat