Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bögöly naplója


Rockerdromedár [79008 AL], gazdája Bögöly
2005. szeptember 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/79008
2005. szeptember 2.

Cya nép:))

Hát qrvasok értelme volt iskolába menni tegnap. Így az évnyitót 20 p alatt lezavarta az igazgató, aztán bementünk 1 terembe azt az ofö ilyetszól: "Bizonyítványokat az asztalra, holnap 4 órátok lesz! Akinek bármi más kínja van meegkérdezheti még, a többieknek viszlát":D Ugyh igazán sokat voltam suliba. Aztán Elmentem kajánni 1et haverral... ilyen 10órai gyanánt... Miután ezzel is megvoltam eldöglöttem a Baross uccához aztán lefeküdtem 1 padra és halgattam a zenét... Dettyre vártam /ki másra:P/ ugyebár.... 1ébként tök rákkattantam a Honeyballra:D NYah nem ez a lényeg ez csak ugy most szembejutott:D Szal... Vártam 2-3 órát aztán jött vmi b.nöje aki felvilágosított h a suli ottvan 2 uccányira, elönyösebb lenne haott várnám meg... szal odakullotam, azt vártam... leültem a földre /szokásomhoz híven/ azt még mindíg ccask vártam:D Aztán amikor feltünt így elment melletem és felsem ismert pedig elég kevés ember rohangál piros kisvakondos pólóba acélbetkóssal kombózva... ah mind1:D Hehe... Tök vicces az uj haja:D Ilyen mókás:DDDD De halálkomolyra nem lett rossz:D Mostmár eggészen megszoktam:P Szal tecc:D Nos együtt voltunk dumcsiztunk... ez egyébként 1re gyakrabban történik meg..,. beszélünk is egymással nem csak smaci orrba-szájba /átvitt értelemben pesrsze:P/... Szal ya.
Ezek után elmentem TTc-s fórumtalira... tökjó, 3an voltunk ott /óriási találkozó/ és a Szabit ráadásul ismertem:DD
Azután elmentem Alvinkoncertra... A konci qrvajóvolt csakhát 1etlenem nyemigazán tudott elszabadulni... Faxom kivan ösök mindíg keresztbe tesznek... vagy az enyémek vagy az övéi... Már a makkom tele:DDD NYah mind1, elmentem, bár érezhettem volna jobban is magam... de nem volt rossz /természetesen:)/!
Huhh... mai napól és kéne írni még vmit... remélem lesz elég karakternyi helyem:D őőő hát suliba ma sem volt értelme elmennem /nemmintha bármikor lenne/ de ma kifejezetten nem... Lényeg h túléltem, és szeretett nőm sulija felé vettem megin az irányt közös meg1ezés alapján... Hmm 4ig együtt voltunk aztán elment színészkedni MTVhez v hova... nemis e a lényeg, elment azt csá:DD Tök jó h ilyen sokat talizunk:D Remélem a suli nemszándékozik keresztbe tenni:S Majd megoldjuk.. Legalábbis naon remélem;)
Nyah ennyi fért bele mára:D

Pás! Bög



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat