Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bögöly naplója


Rockerdromedár [79008 AL], gazdája Bögöly
2005. október 22.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/79008
2005. október 22.

Nah, naplóírásra adom fejem. Asszem akkor vágjunk is bele:)
Kezdeném azzal, hogy tegnap, azaz 21.-én, voltam Dettyék gólyabálján meg Honeyball koncerten is.
Végülis gólyabál... hát talán az érdekes a legjobb jelző rá, dehát jobb volt mint itthon punnyadi v bármi, ugyh végülis nem volt az olyan rossz:)
Huhh... Honeyball:) Ugy utálom, mindíg miindenki annyit varjál h most jön-e v nem jön aztán mégsem aztán váááárjál mégis:D Hehe, mókás volt a sok kavar:) Végülis Boogie Mamma sztem jól sikerált, rendesen megtáncolttattam Dettyt (már amennyire tud valaki fél lityó vodkával a pocijában táncolni:)), és sztem flash volt, teccet:)
Ugye aztán Honeyball.... Ehh:S Sajna Dettyék leléptek hiszen a szülői szó sérthetetlen és megmásíthatatlan mint tuggyuk.... Hát suck, de hát ez van... Végülis Honey-n is táncikáltam /juj ez iylne ősdiszkós szó lehet:DDD/ meg Szabolcsal énekelgettem:) Hát kár h elmentek a többiek /vagyis inkább kár h elment Detty:P/ de nem volt rossz:) Nos miután vége lett... hát ugy volt h piálás lesz. Aztán cask volt, mert így közös megegyezés alapján (elmentek a többiek, Szabi másnak kora reggel indul dolgozni stb.) Ugy döntöttünk vala, hogy inkább az este méltő befejezéseként alszunk egyet:DD Végülis jó volt ez így, kisebb szépséghibákkalm de jó volt:)
Huhh... akkor egy kis általánosság...
Detty.. (egyből, ki más mi?:))) Nyah, szal sztem minden flash, szokásos boldogság meg egyéb ilyesféle-fajta dolgok:D Huhh, néhány nap és 3 hónaposak leszünk... az végülis... negyed év:D Ezt tök vicces kimondani:DD Nah jó, haggyuk, ez az én hülyeségem:P
Szabival... Öhh... Voltak kisebb balhék, de végülis semmi gáz... Pedig aszittem Honey-n olyan "nemszólunk egyymáshoz kínos csend" lesz az alaphangulat. de aztán nem, szerendére ő is, és én is szívesen félretettem az ellenségeskedést. Ugyh végülis már ittsincs sztem gáz.
Suli:) Hát próbáljuk minnél inkább feldobni a hangulatot, ami nem angyon megy, de próbálkozni sak szabad:( Nembaj, márcasdk jövőhét aztán őszi szünet;)
Hát talán ennyit szerettem volna így az utóbbi idővel kapcsolatban megemlíteni. Akkorhát búcsúznék:))

pápá:)

Bög:P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat