Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bögöly naplója


Rockerdromedár [79008 AL], gazdája Bögöly
2005. november 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/79008
2005. november 2.

Határozottan szép jó reggelt mindenkinek:)

November 2... Ez a nap végülis teljesen átlagos minden embernek. Igazából énnekem is. De mégis... Tekintsünk kicsit vissza:)
2005. Aug. 2.-án megismertem valakit 2 óra magasságában. Ez a találkozás óriási mértékben megváltoztatta az életemet. Szükség volt erre a találkozásra:) Szóval ezen napon találkoztam legelőször Dettyvel. Emléxem, legelőször mennyire idges voltam, szorongtam stb. Amikor vártam, minden egyes HÉV beérkezésénél vadul el kezdett kalapálni a szívem, h netalántán ezzel jön. Aztán megérkezett, és ott volt, velem:) El sem tudtam hinni. Közvetlen volt, mosolygott, láccot rajta h pörög. Nem is kellet túl sok idő ahhoz, h megtörjön a jég. Jött és én hagytam. Hagytam... hehe:) Végig bennem volt, h nekem kellene kezdeményezni dehát nem volt vér a pucámban:) Na már mind1, jó ez így:)
A lényeg, h azóta, Aug. 2.-a óta nagyon sok dolog történt velünk:) Talán nem is kéne sorolnom ezeket. Így ahogy végigfut a fejemben ez az "elsö negyed év", mindenéppen nagyon jól sikerált minden. 1 percnyi megszakítás nélkül, ugyanolyan hévvel mint a legelső pillanatban. Ennek végülis így kell lennie, különmben nincs értelme. Ugy h maradjon is így. Sokáig:)
Asszem ennyit szerettem volna ideírni. Kissé ügyetlen és összeszedetlen lett. De az enyém. (koppintás RuLeZ:). Szóval gyönyörűséges november 2.-át mindenkinek:)
Dettynek pedig duál smár és boldog "első negyed évet!" ;)

Bög;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat