Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tincsy. naplója


TiNa [159236 AL], gazdája tincsy.
Egyetértek,RS!:)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/159236
Egyetértek,RS!:)

"Ez számomra felfoghatatlan.Nem azért mert ennyire gyengeelméjű vagyok. Nagyon is sokat törtem a kis buksimat hogy ez hogy lehet.De nincs megoldás. Azt hittem az emberekben a holokauszt olyan nyomot hagyott amiből tanulhatnak.Hogy ilyen soha többé ne fordulhasson elő…Hogy százezrek halnak meg tulajdonképpen ok nélkül. És hallani sem akarok a magyarázatokról. Mert nem és nem hiszem el,az nem létezhet hogy ok van arra hogy annyi ártatlan gyermeket meg kellett ölni. Annyi asszony és férfi haljon meg egy őrült senki agyszüleménye miatt.
Most komolyan.Hogy lehet felnézni egy ilyen őrültre? Mert hát ha azt nézzük sok művész is őrült volt. De ők alkottak,nem puszítottak.Érzitek ti is a különbséget egy szívből jövő vers és halott emberek tucatjai között ugye?Remélem igen. A legszebb az egészben hogy a kis őrültnek zsidó felesége volt. Az embereinek nagy része szintén zsidó volt…vagy épp homokos.Merthogy a homokosokat és fogyatékosoknak is veszniük kellett. Kérdem én:nincs joga a fogyatékosnak is élni?Csak azért mert mi egészségesek vagyunk és azt hisszük úgy már nem is lehet élni?! Lehet nekünk beleszólásunk egy idegennek a párválasztásába? Önzők az emberek.
Furcsának találom azt is,hogy a legtöbb lelkes kis neo azzal jön,hogy bezzeg a komcsik is hány embert megöltek.Ez is tény.Sosem is mondtam h éljen Sztálin.De nem is hallottam még senkiről,aki őt istenítené.Aki dicsérné azt,hogy annyi ember halálát okozta…Aki őt akarja utánozni. A kommunista punk pedig elég furcsa…Hisz a kommunizmus alatt őket is eléggé üldözték…Fogalomzavar.
Bevallom…vannak előítéleteim.Azt hiszem nem is ok nélkül. De tisztelem,becsülöm azt a maroknyi cigányt,akik küzdenek. Tanulnak,melóznak,alkamazkonak. És tény hogy a többiek,akik nemígy tesznek 10szeresen is megnehezítik a helyzetüket az életben.
És mégis. Nem fogok valakit csak azért utálni,mert mondjuk zsidó családba született. Talán nem is volt választása,abban nőtt fel. Nem hiszem,hogy a kis zsidó gyerekek a homokozóban cionista terveket szőnek…Nem hiszem hogy a zsidó azért jár egyetemre,hogy utána a tudását ellenünk fordítsa. Nehéz elhinni hogy ők is csak élni akarnak?! Bízom benne hogy nem.
Szeretném azt hinni hogy van esélyünk a normális együttélésre…."

Idéztem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat