Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tincsy. naplója


TiNa [159236 AL], gazdája tincsy.
áá

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/159236
áá

nem értem olykor az embereket.nem, ez nem egy ilyen "hülye 16éves kamasz bejegyzés" lesz, hanem tényleg ez huszonéves felnőttekkel is megesik.aki tud választ adni, annak sütök csokismuffint...


(nem magamról fogok beszélni,hanem úgy, általánosságban)



Miért van az, h a lánybarátságokban az egyik fél féltékeny a másikra? Miért fáj az, ha valaki pl. jobb egy tantárgyban? Vagy ha esetleg van egy tökéletes párkapcsolata?Miért kell a barátnőnek kikiáltott személlyel versenyezni? Hiszen egyenlőek vagyunk, csak másképp: az egyik jó matekból, a másik meg magyarból, az egyiknek van nyelvvizsgája a másiknak nincs, de ettől még szerethetik egymást, mert egy barátság nem rivalizálásról szól.Sőt, épp ellenkezőleg: egymás segítéséről szól.Megbecsüljük a másikat, mert szeretjük és jólérezzük magunkat a társaságában.Szerintem ezekről szól egy barátság,és nem arról, h nézzük, h a másik miben jó, és magamhoz mérjem.Olvastam egy könyvet, ami félig magyarázatot adott a kérdésemre(jó, oké nem idevág, mert az a könyv a párkapcsolatokról szólt, nem a baráti kapcsolatokról de ez sztem erre is igaz). Azt írta a könyv, h 2 ember közötti rossz viszony a rossz kommunikáció miatt alakul ki.Amiben van valami szerintem.
Fiúbarátságokat sokkal jobb kötni, de ilyenkor előfordul, h az ember lányával járni akarnak, ami nem túl szerencsés ha a leányzó nem akarja.. és akkor jön a sértődés a fiú részéről meg mittudomén..igen, erre azt mondanák h " akkor barátkozz meleg srácokkal" pff XD jó, oké, semmi baj nincs a homokos emberekkel, de azér furi lenne..(nem, nem azért tényleg nincs velük baj).

Mára ennyi, csók



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat