Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tincsy. naplója


TiNa [159236 AL], gazdája tincsy.
ezt ki kellett másolni

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/159236
ezt ki kellett másolni

Világéletemben utáltam,de ebben igazuk van.hermits rulez.csak mer egy ismerősöm egy beszélgetés alkalmával vallotta be h miépes..fain.

"Most kaptok zsidó cikket bazmeg, már ideje volt. Ugyan kezdenek leülni a dolgok de nap mint nap találkozik az ember olyan kijelentésekkel és eseményekkel ami felbassza az agyát. Nekem mostanában elég sok minden baszta fel az agyam a közéletbeni történésekben, de általában lenyugodtam estére. De már megint rámjött, és gondoltam egybe lehetne kötni egy frissítéssel.



Szóval igen, a "FORRADALOM"ról fogok beszélni, mert mint sokaknak, nekem is kurvára tele van már a faszom vele. Elegem van abból hogy 10-15000 ember bekattant és nekiáll keverni a szart, ráadásul még büszkék is rá. Nem bírom hogy sok tizen, huszonéves okostata mennyire veri a faszát neten meg úgy általában hétköznapi beszélgetésekben hogy EZ IGEN, erre volt szükség.



Ez nem forradalom bazmeg. Mennyien vagytok? Legyetek 50000en, és akkor nem lesz vita. Tudom hogy több mint amennyi valójában, de így legalább nem vádolhat meg senki hogy túl keveset mondok. Mi ez az 50000 ember? Lófasz se. Ehhez képest állandóan ugrálnak hogy A NÉP NEVÉBEN teszik azt amit tesznek, hogy az egész ország megmozdult és hogy ez a többség akarata. Hát kurvára nem. Bírom hogy állandóan ti veritek a nyálatok hogy mennyire demokrácia hívők vagytok, és hogy az országban mennyire nem ez van jelen. Feltennék egy kérdést, kik próbálnak leváltani egy kormányt nem demokratikus módszerrel? Kik próbálják ráerőltetni a véleményüket a többségre, és kik azok akik nem tudják elfogadni hogy az ország nagyobbik fele más elvet képvisel mint ők? Mert tudjátok kis drága forradalmáraim, a demokrácia erről szól, a többségnek van igaza. És ti a szar kis 50000es létszámotokkal szart se értek, azon kívűl hogy köztulajdont rongáltok amit szintén nektek és az átlagembereknek kell megfizetni, akiknek az érdekeiért annyira harcoltok. Ja nektek nem, mert unatkozó 16 éves hülyegyerekek vagytok, huszonéves punkok akik kukából kajálnak, illetve turbónyugdíjasok, és svájcisapkás művész egyetemisták, szóval munkát max tévében láttatok. Most lehet mondani hogy itt vannak békés tüntetők is. Persze, vannak, aláírom. A lényeg az hogy ez az egész dolog csak buzdítja az embereknek azon rétegét akik inkább ököllel fejtik ki a nemtetszésüket, szóval semmivel sem jobb. Utálom hogy mindenki adja a morált mindenkinek, hogy az emberek 56hoz hasonlítják a dolgokat és ez hazafias érzéssel tölti el őket, ami után magyarság legjobb kifejtésének érzik azt hogy felgyújtják a fővárost.



A zavargásokról



Az is tetszik ahogy ez az egész vázolva van. Gonosz rendőrök útját állják az igazságnak és a szabadságnak, akik végső elkeseredettségükben ártatlanokat és kislányokat vernek. Hogyne. Nem tudom, lehet túl egyszerű a logikám, de mi a faszt keres hajnali 1-2kor "ártatlan" járókelő egy autókat gyújtogatós társaságban, ha nem balhét? Nem tudom ezt megérteni. De ha tényleg véletlenül keveredett oda, miért nem gurult el onnan? Miért várja el hogy egy 99%-ig balhés társaságban a rendőr nekiálljon megkülönböztetni őt a többiektől?

Ezekről az ártatlan lányokról is láttam felvételt. Tényleg aranyosak. Olyan ártatlanul dobálták a márványtömböket meg a vasrudakat, szüziesen. Legjobb az egészben az amikor az ilyen balfaszok dobálják a köveket, rendőr meg odacsap hogy nesze, a csávó meg egyből ordibál hogy RENDŐŐŐŐŐRÁÁÁÁÁHHLLLAAAAAAAAAAam GRÚÁÁÁÁááá. Kész. Bazmeg, rendőrök, ez a dolguk, benne van a névben faszkalap. És higgyétek el, a többség itt is azt a véleményt osztja hogy jól tették amit tettek, sőt, sokan azt is kijelentik hogy nyugodtan mehetett volna tömegbelövés is. Nem az én dolgom megítélni ezeknek a szükségességét, de személy szerint azt vallom hogy a szar embereknek a gumibot rosszabbik végén a helye, aztán a betonon elkenődve, aztán majd a börtönben. Hogy kinek van joga megítélni ezt? A törvénynek annak bazmeg. Szerencsére vannak lépések az ügyben. És hogy élték meg ezt a kedves forradalmárok? Hát hogy, bazmeg. Igen, EZ A SZABAD VÉLEMÉNY ELTIPRÁSA. Nem tudom kedves tüntetők, nem esett le még hogy mit csináltok már egy hete? Igen, azt, tüntettek. És ahogy látom hagyják is, szóval mi a gond? Az hogy bejelentés nélkül illegálisan összeverődtök és bontjátok a közrendet meg a középületeket, az nem szabad véleménnyílvánítás hanem bűn, a törvény megszegése. És ilyenkor a rendőr nyugodtan odabaszhat neked ha ezt a parancsot kapja. Kicsit nagy a pofátok, szónokoltok mindenről és a saját elveiteket magatokra nem terjesztitek ki, milyen szar emberek vagytok már?

Erre még visszatérek.



Hír TV



Sokmindent hallottam erről a csatornáról, igazából nem nagyon utaztam a témában. Szóval leültem elé, mivel csak ez közvetített. Na, tehát leültem elé, mindenféle rossz érzéstől mentesen, pártoktól függetlenül, csak azért hogy nézzem mivan. Hát gyerekek, nekem TV még ennyire nem baszta fel az agyam. Szóval így nézem a riporter szövegelését, ahogy újra és újra támadja a rendőröket(mármint szövegben a TV felé) mindenféle hülye indokkal aztán 1 perc múlva rájön hogy fasságot mond(vaktöltények, karddal támadó lovasrendőrök, stb) és egyszerűen le vagyok döbbenve. Ennyire elfogult, szar, szubjektív fasszopó csatornát én még életemben nem láttam. És ezek is olyanok mint a tüntetők, el vannak telve maguktól és néha nem veszik észre magukat. Képesek ott ugrálni hogy úristen az MTV lenácizta őket hogy húzzanak a gecibe, és akkor ezen lovagolnak egész éjjel hogy ez mekkora szemétség. Hát ezek után baz, ott buzdítja a népet és szídja a rendőröket, aztán még csodálkoznak ha elfogultsággal vádolják őket. Amikor épp nem városrombolást közvetítettek akkor szakértő emberkék beszélgettek kultúráltan arról hogy mennyire utálják Gyurcsányt, de valamiért itt se volt nagyon másik véleményt képviselő ember. És akkor ezek papolnak igazságról meg hitelességről. Felháborító.



Követelések



Na ez is egy jó poén. Rendkívűl bölcs, az ország érdekeit néző, önzetlen, pártatlan emberek megfogalmazták az elvárásaikat ami kb egy 12 pont LIGHT lett, abból is a legszarabb pontokat kiemelve. Mi is a legfőbb elvárás? Gyurcsány monnyonle, egyértelmű. Másik fő követelés az az hogy a fradit tegyék vissza az nb1be, hőh. Najó nem, de nem lepődnék meg ha valaki beolvasta volna. Persze az ellenzék rögtön leszögezte hogy nem magát akarja hatalmon látni, tehát ha ezt az elvet nézzük akkor lemond Gyurcsány, mszp marad és béke? Nanáhogynem, az nekik nem lenne jó. Akkor mi a különbség? Miért kell leszögezni hogy nem akarnak hatalomra kerülni mikor tök egyértelmű hogy igen? És mint már felhoztam, mennyire demokratikus ez hogy egy csapat huligán dönt az országról? Mennyivel demokratikusabb ez mint ami most van? Semmivel, sőt. Ez fasság, nem szabadság meg népakarat, egy kurva nagy fasság. Erre mondják azt védekezésül, hogy összehívnának egy független szakértői kerekasztalt akik majd döntenek az ország sorsáról. Na megnézném az mennyire független meg nyitott. Eleve az hogy ebben részt vesznek kurvára nem arról tanuskodik hogy ők pártatlanok és függetlenek lennének. Mi volt még? Ja igen, hogy a politikai foglyokat jogtalanul tartják fogva és hogy ez mekkora fasság. Őő, elnézést? "Politikai" foglyok? Szóval az hogy elkapnak egy csapat főkolompost akik bizonyítottan résztvettek a bűntettben(mert ez az volt) az máris politikai érdek. Értem, RENDŐRÁLLAAAAAM. Na, nem bazmeg. Ezt úgy hívják rend. A bűnösöket elítélik és megbüntetik. Ez így megy már több ezer éve, és szerintem ez jól van így. Vannak még főhangszólók, amolyan celebrityk mint Toroczkai, akik felállnak az állványra és mondják a tök egyértelmű sefülesefarka fasságokat csak azért hogy X év múlva bekerüljenek a történelemkönyvbe és hogy a jövő hungaristái ő róla nevezzék el a kölykeiket.





Szóval miről is van szó? Arról hogy egy csapat önelégült náci büszke arra amit tett/tesz és hogy ezeket a tetteket a magyar nép nevében teszik. Pedig elgondolkozhatnának hogy nem csak róluk szól az ország. Elhihetitek, ha azok is utcára mennének akik ezzel nem értenek egyet valószínűleg ők lennének többen, és máris más lenne a felállás. A képlet viszont annyi hogy ezek az emberek üres szövegelés meg rombolás helyett inkább úgy tesznek az országért ahogy kell, becsületes munkával és tiszta erkölcsökkel. És mik vagytok ti? Egy csapat szar alak aki szíd mindenféle etnikumot aztán meg megsértődtök ha lenáciznak meg rassziztáznak titeket. Erkölcsösködtök és szövegeltek az igazságról és a becsületességről, közben ti vagytok azok akik sorra törvényt sértenek és akik állandóan a kiskapukat keresik ahhoz hogy elérjék a szaros kicsinyes céljaikat. Vannak akik olyan szinten űzik ezt hogy még blogokat is írnak. Mennyivel vagytok jobbak azoknál mint akiket gyűlöltök? Mennyivel bazmeg? Semmivel, ugyanolyan hazug szar emberek vagytok, de még csak be sem látjátok a saját gyengeségeiteket. Nem bírtok együttműködni senkivel, csak a saját fajtátokkal és legnagyobb támadási érvetek az hogy valaki ZSIDÓÓÓóóó. Hát gratulálok bazmeg. Szégyellem magam hogy ilyen geci faszokkal kell egy levegőt szívnom. Miért nem húztok el a gecibe ha ennyire rossz nektek itt? Annyian papoltok arról hogy húú anglia meg kanada, menjetek bazmeg, senkinek nem fogtok hiányozni."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat