Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Wish naplója


Alyx [155932 AL], gazdája Wish
Aucs

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/155932
Aucs

Halihó...

Mégcsak alig 2 óra van, de már úgy érzem, hogy nagyon régóta fennvagyok... Mondjuk nem állok messze az igazságtól, mivel fél8kor már kidobott az ágy, ugyanis fáj a fogam :(( Éjjel is többször felkelltem, de soso visszaaludtam.. Aztán bekaptam egy algopirint, azóta már jobb... Félek h ebből gyökérkezelés lesz, mert másfél hónapja voltam fogdokinál, és kifúrta, betömte..aztán még egy hétig fájt, majd elmúlt..és most megin' ááá :(

Viszont ezekután elég jól folytatódott a napom... Emailt kaptam..olyasvalakitől akivel nagyon régen beszéltem már ^__^ És olyan jól esett, örültem neki.. Aztán msn-en dumcsiztunk, majd ment melózni, aztán ebédszünetben és beszélgettünk:) Képet cseréltünk..hát mintne mondjak nem változott, ugyanolyan jóképű ;)

Barátnőm ma KRESZ vizsgázik, egy jó nagy kalappal neki, 16:20kor mindenki szorítson érte ^.^!! (mondjuk tudom, hogy menni fog neki...:P)

Tegnap ugyan nem blogoltam, de összefoglalva ennyi volt a napom: zene, lusti, pihi, csoki :))) No meg Sanyimtól megkaptam a képeket, feltegyünk ide belőle :)?! Mondjuk úgyse nézi ezt itt senki csak Mi :)

Jajj és szorítok neked is, remélem tetszeni fog az autó meg megis veszed meg mitomén:)

Hát eddig ennyi volt, lehet hogy még irok ma...nemtom...
Pusssz...W.

Ps: Ne feledjétek: holnap blogmentes nap!!! http://antiblogday.freeblog.hu/



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat