Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Wish naplója


Alyx [155932 AL], gazdája Wish
17 éves lettem :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/155932
17 éves lettem :)

Üdvözletem :))

Jujj, milyen jó kis napom volt...:)

Igazából nemis tudom hol kezdjem :) Reggel Anyuci csokikkal körberakott plüssmacival várt a konyhában és énekelt egy happy birthdayt =)) Mondjuk már hamarabb elkezdődött a dolog, mert éjfél után pár percel a volt barátom külött nekem sms-t..:) Aztán a nap folyamán ért még 1-2 meglepetés, én olyan happy vok... Pl irt a Kata, akivel vagy egy éve egy szót se beszéltem... Ezenkívül Tomi is...jajj, olyan jó érzés:)

Reggel nem mentem be tesire, hanem Punkimmal voltam ^.^! Fagyoskodtunk a Millenárisban, mondjuk melegítettük egymást :))) Utánna felköszöntött a HáZsé, Geri, meg a Ványi Dani, hihetetlen jó érzés volt ^^...meg kaptam ajándékokat is, csokikat, gyertyát, bögrét, jajj annyira köszönöm!!
Suli után jöttek a Zsoltiék Husival :)) Kaptam finom illatú fréziát, itt illatozik mellettem, meg Hello Kitty kulcstartót... Jajj Istenem, ez a legboldogabb szülinapom, annyi meglepetés ért és éreztem, hogy fontos vagyok... Zsolti kissé búval bélelt volt, nem tudom mi baj van :((( Aztán még beültünk egyet kétlukúba, koccintottunk egy fröccsel... Érdekes volt igy megyünk kifelé és 3-4 rendörbácsi ottvan, előszedjük az igazolványokat erre elrohannak, 1 maradt és kiderült. hogy elcsíptek valami kőrözött személyt, és igy le akart lépni :))) Geri papírjait elis vitték, igy várnunk kellett :PP

Itthon csokit ettem "fulladásig" :))))

Ajjajj nekem, rá fogok szokni a blogolásra, már egyre több dolgot irok le :))

Sanyim, köszönöm a képet :)!!! Puszi!!

És köszönöm mindenkinek!!! Boldoggá tettetek!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat