Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Wish naplója


Alyx [155932 AL], gazdája Wish
jajjj Sanyim...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/155932
jajjj Sanyim...

Jó reggelt :)!

Nem mondtam, hogy nem vagy elég, csak arról irtam, hogy ha netán valaki idetéved, ami nem lehetetlen mivel ez egy közszemléletre tett blog... És ha már valaki olvasott "engem" akkor üzenjen egyet...

Orsi 40éves??

Okés, előreláthatólag vasárnap jó lesz...de az még egy hét :(((

Most igen, igy elég happys vok, de igen, ezis igy hullámzik, nehezen tudom eldönteni, hogy mit akarok, mondjuk ebben a viccc, hogy nemis akarom eldönteni, én igy most jól elvagyok ^___^

Sztem még jelentkezek... Pussz.

----oOo----

Re:)
Ahogy igérem újjabb bejegyzés. Jajj igen-igen ma is jó napom volt... Ma ünnepeltük a szülinapomat :)) Anyu fini vacsit csinált meg szép tortát (nem kóstoltuk még meg mert volt sajtosrolás, krémes meg rákóczi túrós :D)... Sőt így még a krémesem se ettem meg :))) Kacsahusi volt risszel. És piros kisautós marcipánom volt ^__^ Illetve még megvan mert nem ettem meg :)) Kaptam aputól naon cép rózsa csokrot... 17 szál :) Főleg vörösrózsákból áll, vannak benne még sárgák is :) Ééééééés!!! Ami a legjobb ^^"--> Hello Kittys nagy müanyag figura, ami tulajdonképpen tusfürdőt tartalmaz :D Igy levehető a feje. De olyan édes, ilyen levehető farmerszoknyája van a Kittynek, eszméletlen édes.. Jah meg Macskanyelvet of course :)))
Anyutól meg macit kaptam, amit már kedden megkaptam, de most bele varrta, hogy M 17 =))
Akkor leirom még miket kaptam, úgy amúgy :)))
Nagyitól pénzt:)
Hugomtól HK-s csattokat meg hajgumikat, ééés karemellás Boci csokit..
Punkitól kutyamacit amit befújt incsifincsi parfümmel, már lassan alig érezni mert folyton a kezemben van és szagolgatom..meg még Ferrero Rochert (igy kell irni?_?)
HáZsétől ilyen illatos zselégyertyát amiben kagylók meg csigák vannak meg Macskanyelvet :)) (ezt is becsomagolta meg ajándékzacsiban, jajj oan ari ^.^)
Geritől meg a Ványi Danitól Cappucinos bögrét marcipánkenyérrel..nyámi :))
Husitól inycsifincsi illatú fréziát...:) ezis nyámi:)
Zsoltitól HelloKittys kulcstartót, jajj olyan édes és eper van a kezében ^^ (/me eperlány) és eztis ilyen cicás ajizacsiban :))

Azt hiszem ennyi :) Meg persze Sanyimtól az a kép :) Szóval eléggé cicásra =^.^= sikerült :)) Mondjuk főleg HK-sra :)))

Na jólvan befejezem, holnap Zeneakadémiára megyünk hugommal:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat