Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Levander naplója


Dögös maca young [92223 AL], gazdája Levander
2005-11-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/92223
2005-11-20

Sziasztok!

A mai napom elég érdekesen alakult..
tegnap este jöttüünk haza a Tündivel Pestről.. és emeletes buszon utatzunk.. annyira fáradtak voltunk, hogy végignevettük az utat... ezzel persze négy srác idegeire mentünk :DDDD de hihetetlenül jól éreztük magunkat :O))

hát a mai nap.. érdekes volt.. egyik része jó volt.. a másik meg szörnyű.. a legjobb barátnőm csalódott bennem, mert most mondtam el neki valamit velem kapcsolatban.. nem pedig akkor, mikor megtörtént a dolog... én nem tudok már mást tenni a bocsánatkérésen kívűl.. azért remélem ma egy jó nagyot alszik rá...
apám szokásához híven velem ordibált.. mert túl hangosan halgattam zenét este fél 11kor... másnap meg fent van 7kor.. de neki le kell feküdnie legkésőbb 10kor... :SSS
Most meg éppen beszélgetek a lacival, a Mátéval, meg a Norbival.. de a Norbi is ki van akadva... és akárhogyan is, de neki valamilyen vallatós munka állna jól... :O)

Jó éjszakát mindenkinek!

Hát Jó reggelt! :O) Vagy inkább már estét! :O)

De boldog vagyok! A másik tevém, Traumschön ma a házassság kötelékébe lépett!!! :DDDD Nem is akárkivel! :O))) Petivel! Vagyis az ő tevéjével! :O))))



Puszi



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat