Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Levander naplója


Dögös maca young [92223 AL], gazdája Levander
Fárasztó, de jó nap :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/92223
Fárasztó, de jó nap :)

Kedves Naplóm!

Ma reggel feküdtem le aludni, a kora hajnali órákban és reggel 7kor már keltettek is fel. Érdekes, hogy alig 5 óra alvást követően erőtől duzzadóan kipattantam az ágyból ... :O) Nyolc órakor már úton voltunk Gógánfa felé. kiderült, hogy előtte Sümegre is átugrunk keresztszüleimhez. Sajnos az unokatesóim közül senki sem volt még otthon... Az Anita valahol a barátjával volt, a Katiék pedig nem rég érkeztek meg a repülőtérre Madridból. Miután elbúcsúztunk, mentünk mamámhoz Gógánfára. Először történelem tételeket tanultam és dolgoztam ki, utána kimentem a kertbe és segítettem a favágásban, valamint a nagyobb darabok aprításában. Persze az a jó drága eső ismét rákezdett... Szerencsére nem volt belőle túl nagy esőzés... Kedves bátyámék is megérkeztek, akkor velük voltam... Beszélgettem bátyámmal, közben meg játszottunk a gyerekekkel... Persze a változatosság kedvéért a foci volt a téma :O) Pontosabban az, hogy az angol focisták nem is szerepelnek reklámokban... Illetve, mennyi mindent lehet tanulni a braziloktól... Nagyobbik fia a Zidane egyik cselét gyakorolta... Bolond egy kölyök, de nélküle is más lenne mindannyiunk élete... :O) Mikor kergetőztünk nyáron az esőben kajával teli szatyrokkal a kezünkben... :O) Hiába... Az ő vére félig az én vérem is :O)

Hazafelé elhoztuk a szomszéd lányt, Anitát, aki Győrbe az Apáczaira jár, ahová remélem én is követni fogom :O)... Már kb. 6 éve nem láttuk egymást... Az utolsó amire emlékszek vele kapcsolatban, az az, mikor biciklizni tanultam, és kijött segíteni... Neki köszönhetem, hogy megtanultam kanyarodni :O)... Köszönöm! :O)

Már csak a fejfájás lombozta le kicsit a jókedvemet... de Hála az Égnek az is elmúlt és már csak a múlt egy sötét foszlánya :O) ....

Jó éjt!
Holnap megyek végre Pestre, az Operettszínházba! Annyira várom már! Ott lesz a Döniz, a Vera, a Bogi, aki nálunk is alszik vasárnap este, valamint a Döniz barátnője a Petra, illetve anyukája, akivel már nagyon jó beszédviszonyban vagyok. :O) De már csak egyet kell aludni, és az a nap is eljön hát! :O))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat