Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Levander naplója


Dögös maca young [92223 AL], gazdája Levander
egy kis segítség

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/92223
egy kis segítség

>Szia Dögös maca young!
>Pfff.. Lehet hogy igazad van.. Most ez egy kicsit bíztat hogy még valaki szerint van értelme tanulnom.. A tanárok szerint "El vagyok veszve.."

Szia!

hát figyi... szerintem sosincs késő elkezdeni... életem első kaszáját álalános iskola 3-ban kaptam környezet témazáró miatt... fú, milyen verést kaptam :SSS de azóta le vannak tojva a jegyeim... el is hagytam magam... szerinted az elmúlt 4 évben mennyit tanulam??? első év első félévében nem volt hármasom... bizonyítani akartam... de rájöttem, hogy a tanárok álnok szemétládák... (tisztelet egy-két kivételnek...) jópofizásra mennek, nem a tudásra... onnantól nem is tanultam... 4-ben az egyetemre jelentkezés előtt fizikából és irodalomból bukásra álltam... végül tanultam picikét és az irodalmat felhoztam 3 négyessel 3ra, a fizikát meg 4-re :DDD a tanárom azt mondta, sajnálja, hogy nem fizikából érettségizek, mert nekem van a legjobb agyam hozzá és könnyedén meg tudom fogni a dolgokat.. de én mást választottam... nem kell törődni a tanárok hülye véleményével... a dícsérőből meg erőt kell meríteni... és biztosan kaptál valamikor kellemes tartalmú mondatokat is, nem? :o)
sose hagyd magad, hogy a tanárok betörjenek a lelkedbe és tönkre tegyenek!!! én is rühelltem sok tanárt, aki utált és mindig leszólt, de ha akarod megmutatom, hogy csak az irodalom érettségim lett 3as... minden más négyes, illetve a matek ötös... aztán le vannak tojva :DDD
úgyhogy csak azt tudom mondnai, hogy tanítsd meg magadat a könyv szeretetére és legyél akaratos, hogy már pedig te megcsinálod és javítani fogsz! először reális célokat tűzz ki, utána pedig lépcsőről lépcsőre haladva javíts és hidd el, utána már szinte repülni fogol ;o)))) és nem kell elkeseredni, mert nem vagy SNI-s lány (sajátos nevelési igényű=fogyatékos)... innentől kezdve az IQ-d megvan arra, hogy tanulj és semmi más nem kell hozzá, csak kitartás!!! ez olyan, mint a sport... megfogadod, hogy futsz mindennap, aztán mi lesz belőle kezdetben... le sem mész :DDD de ahogy saját magadat rábeszéled, kellemesen telik a sport ... és másnap akármennyire is izzadtad szét magad előző nap... mégis újra mész és újra és újra..... :o) gondolom, érted mire célzok :o)
szóval fel a fejjel és csak szép apránként!!! ;o)))
én gondolok majd rád!!! :O)
cupp







Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat