Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zsófi naplója


Orwella [120898 AL], gazdája Zsófi
:)))))))))) ((((((((((:

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/120898
:)))))))))) ((((((((((:

Tudom korai még, de én boldog vagyok le sem tudom irni mennyire!!! Sőt, biztos vagyok benne, hogy bármelyik korombelinél boldogabb. Hiába mondanak, tesznek bármit, nem hagyom, hogy ezt elrontsák:))
Ennél nagyobb jó a világon NINCS, nem értem miért kéne szomorúnak lennem, vagy bánnom. Az én életem, lehet hogy elbaszok benne dolgokat, de az enyém, és mindenkinek szive-joga elrontani a sajátját itt-ott, és ezzel a joggal minden ember él is, csak ki így, ki úgy. Én legalább úgy teszem, hogy tudom, ezt a döntésemet/döntésünket SOHA NEM fogom megbánni. Mielőtt valaki elkezd sajnálkozni, gondolja csak végig, hogy Ő hol rontotta el, és később megbánta-e.
Ezért nem baszogatni kell senkit, örülni kell, mert semmi sem véletlen és nem történik ok nélkül. És meg tudjuk csinálni, és nagyon nagyon boldogok leszünk/vagyunk/, és ezt hosszutávon úgyse ronthatják el, rövidtávon viszont igen, mert rendszeresen akadnak mondatok amik elszomorítják az ember napját, de ez miért kell? Kinek jó? De ha vannak sem kell már sokáig hallgatni:) /Jó Őket is megértem, de már nem teljesen mindegy?/
Szeretlek Titeket!
Akárhogy viseljétek is ezt a néhány hetet.
Hamarosan úgyis mindenkit elvarázsol, és határtalan öröm és boldogság lesz úrrá

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat