Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Szilvia naplója


Jasszkari [199524 AL], gazdája Szilvia
2008-03-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/199524
2008-03-22

Szióóókaaaa! :)

Huh...most kinek köszönök? :D Najó ez egy kicsit idióta kezdés volt.
Szóval azért írok ismételten mert rohadtul unatkozok, hogy szépen fejezzem ki magam :). Buliba meg kocsmába nem tudok menni...nincs kivel :S pedig úúúgy mennék. Majd jövőhéten :).
Azt írtam, hogy rakok képet majd fel magamról... hát ez most késni fog...egyrészt azért mert amellett, hogy szörnyen lusta vagyok erre és a képkészítésre is...levágattam a hajam. Valami friss és normális képet rakok majd ki. Amúgy a hajam most tök rövid, báár nem eléggé rövid, mert olyan Rihanna fazonú lett. Mint a please don't stop the music-klippjében. Szerintem nem áll rosszul, mert ehhez a hajhoz magas homlok is kell aztán ja. Bár eléggé furcsa megszokni, hogy ekkora a hajam. Legutoljára mikor ennél is rövidebb volt cukkoltak vele. Persze csak viccből és picike voltam még, de hát emlékszem rá. :D :P
Itt a tavaszi szünet! Annyira örülök neki :P! Ráadásul nekem hosszabb a szünetem, mert megkapom az egész jövőhetet is. Mondjuk örülök neki, mert irodalom kisérettségi lesz és arra kell majd tanulnom. Jó lenne 5ösre felelni, mert akkor szerintem 5ös is leszek belőle évvégén. Így most el kell olvasom néhány kötelezőt, kb 1000oldalt...ezzel nem is lenne semmi gond, de ha nem lenne ennyire k*rvára unalmas az egész...Ez van ezt "kőne" szeretni, de tudjátok mikor fogom xd.
Nahm asszem mára ennyi, remélem nem vagyok túl unalmas, bár mostanában tényleg nem csinálok sok rosszat. Kellene valami kis balhééé :D :P !!!Huh kicsit sokat járattam most a szám(---nem félreérteni, bár lehet csak én értem félre :) ) , vagy inkább sokat pötyögtem, hát jah meglátszik, hogy unatkozok, de akkor se tanulok :P:D .
Pápás, most szívesen leírnám portugálul, hogy puszi, de nem jut eszembe. Szóval csak puszi mindenkinek! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat