Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Szilvia naplója


Jasszkari [199524 AL], gazdája Szilvia
2008-03-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/199524
2008-03-30

szijóka!
nahát!
egyre sűrűbben írok ide, csak el ne kiabáljam wazzee,
és még rímel is xd, hát ennyi, vége van a tavaszi szünetemnek. Irodalom kisérettségire alig tanultam, gááááz xd majd-majd azért neki állok. Most a KANdidkót olvasom:P (Candide) is neki kezdtem újból...nagyszar :S de rövid és az a 120oldal megvan kb 1óra alatt.
Hmm mit meséljek?...hát tegnap szombaton 8:30körül megérkeztem házibuliba...nagyon-nagy volt xD! Csak beakartam nézni aztán 10kor hazamenni, nem így történt. Odaérkeztem adták a fele-fele arányos whisky-kólát és 1percen belül azt lehúztam, nah ebből következik az, hogy ez csak a kezdet volt. KI-be járkáltunk, beszélgettünk, én meg ittam ááám :P végig...és aztán bedöltem melegbe ahol ropit ettettek velem, hogy kicsit jobban legyek, totál álmos voltam attól a sok alkoholtól.Ráadásul annyira b*szhatnékom támadt, :D múltkor még hülyének néztem a barátnőm mikor megbaszta az oszlopot, de mostmár megértem.Szerintem ha abban az állapotban mentem volna haza,akkor lett volna orgia szerintem :D. Aztán történt, hogy futottam kifele a kertbe, mert majdnem hánytam, furcsamód nem jött össze és aztán valahogy jól éreztem magam. Mentem táncolni nyomtam is rendesen :P . Közben pedig átváltoztam "szadista ringyóvá" . Volt egy ilyen szivacsos kéz, felvettem és mindenki popsiját ütögettem vele hmmmm....:P bezzeg az enyémet senkise:( mert nem kapták meg tőlem a fegyvert bibibííí. Közben meg volt ott egy 21éves pasas...és khm...táncoltam vele kicsit "szexuálisan" hát fogalmazzunk így. Jó is volt bazz, xD.Nem tudom, hogy én kezdtem-e kivele, vagy ő velem. Mindenesetre eléggé ribancnak érzem magam. DE akkor még nem zavart az egész,most sem igazán, csak nem szeretem a negatív véleményeket magamról. De tökéletes sem lehetek.
Nah most ennyit, majd lehet módosítok, ha valaki ezt elolvasta akkor dobjon meg egy üzivel, hogy a ttc-t ugye nem zavarja a csúnya megnyilvánulás a naplóban? Remélem nem, hisz ez egy napló nem? :D nahm előre is Thank u veri a macskát!:P
Szijóka,puszikácska, smaccantás,-cuki,cuki vagyok :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat