Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Szilvia naplója


Jasszkari [199524 AL], gazdája Szilvia
2008-05-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/199524
2008-05-27

Szijjasztok!

Mit meséljek? Egy hónapja nem írtam...azóta történt pár dolog.
Bár azt hiszem inkább olyan két hónapja most kicsit megváltoztam, nyugodtabb vagyok meg minden, le vezetem a feszültséget és ez jó hatással van rám.
Nem túl jó időszak számomra a mostani, igaz hétvégén shopping, vagy buli vagy valami, és örülök is! de...itt van b*szki évvége és szopatnak minket orrba szájba. :S nem is ez a baj, hanem, hogy emellett egy két ember rátesz a rossz kedvemre és az a nagy kérdésem, hogy miért változtak meg az irányomba, és tényleg nem tettem és nem is tudtam semmi olyat tenni ellenük amiért megérdemelném ezt...:S na mindegy :( nagyon nagyon rossz ez.
voltam helikonon viszont!és vuhuu dejó volt és milyet égtünk! :D A Helikon egy 2évente megrendezett ifjúsági rendezvény ahol mindenféle műszészeti ágban lépnek fel középiskolások.
Jó volt, csak sok volt a höhö az imóóós, xd,( az egyiket kétszer is láttam menzán, szőke volt 20piercing a mocskos kis fején és korona a fején!- K.O.) sajna nem láttam egy halott emberkét se közülük. Najó befejeztem, el kell őket fogadni :D ....
Aztán mi is felléptünk egy darabbal, hát nem tetszett mindenkinek :D sőőt a miénk azért nem tetszett az embereknek, mert nem volt benne poén, vagyhát van ami nem esett le nekik azt hiszem, a végén mondtuk, h Vége és egy kis mocsok azt kiabálta be, hogy hála Istennek...na bazze én nem hallottam, de tutira neki mentem volna D: talán.
Aztán töriből 5ösre kisérettségiztem, *taps* voltam egy jó kis discoban, ahova alig tudtam kijutni :D így is felhívtuk a fél várost és végül ki vitt minket vki, de két bnőm se tudja ki volt az :D hazafele nagyon jó volt viszont, akkor házhoz hoztak :P meg 2hete voltam egy új discoban, az is király volt, xP
Aztán most megyek majd plázázni egyet bnőmmel jó is lesz! :P
Nah kábé ennyi, majd max. módosítok. vagy nem :)
Puszikálok továbbra is minden kitartó olvasót! :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat