Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Melvi naplója


Melvicia [87906 AL], gazdája Melvi
TTK-nak

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/87906
TTK-nak

Sziasztok!

Amennyiben TTK tag vagy, és toboroznál, olvasd el. Másoknak semmi jelentősége, de csak nyugodtan...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Szíveden viseled a karaván sorsát, és szeretnéd felgyorsítani az előrehaladását? Szeretnéd, ha eredményesebb lenne a toborzás(od)?

Azt tudom ajánlani, hogy csináljunk szervezett toborzást. Amennyiben benne vagy, kérlek írj, hogy kb. mennyi tevét szeretnél bevállalni, és én beosztalak olyan sorszámú tevékhez, amiket még mások nem toboroztak. Persze, ez akkor működne a legjobban, ha az összes toborzó együtt működne (szóismétlés...nem baj...) Ez amúgy úgy működne (már megint...XD), hogy írsz, mondjuk, hogy te letoboroznál 2000 tevét, akkor én beosztalak pl. a 30.000-32.000 sorszámú tevékhez. Mindegy, hogy egy nap, vagy egy hét... alatt csinálod meg, de amit elvállaltál, kérlek - előbb vagy utóbb, de - teljesítsd! A következő vállalkozót meg pl. beosztom a 32.000-33.000 (attól függően, mennyit vállal el).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Toborzol, de mind hiába? Úgy érzed, semmi értelme a gép előtt gubbasztanod csak ezért, hisz fél évente se gyűlik össze a 10 teve (1 datolyára való)?
Egy módszer, hogy sikeresebbé tedd a dolgod:

Jegyezd meg, hogy milyen sorszámú tevéket toboroztál (pl. 50.000-51.000), és vagy minden nap nézegesd a karavántagok közt az ilyen sorszámú tevéket, és amik 0 napja tagok, azoknak írjál levelet, hogy írjanak tapicskának, hogy te toboroztad őket. Vagy nem kell naponta figyelned... Elég pár naponta. De figyelj oda, hogy a reálisan általad hívott tevéknek írj csak.
Pl.:
Meghívtad július 3-án a 5.000-5.500 tevéket.
Akkor pl. július 8-án azt kell nézned, aki 0,1,2,3,4,5, illetve 6 napja a karavánnak. Ezeknek írhatsz.
Talán picit bonyolultnak tűnik első ránézésre, de bele lehet jönni könnyedén.
Mindez azért szükséges, mert az általad meghívott tevék 99.99999%-a - hiába van ott a meghívóban - nem fog írni tapiéknak magától. De ha külön kérvényt nyújtasz be, akkor NAGYON megnöveled az esélyeidet. Esetleg beleírhatod a levélbe, hogy "kérlek írj tapaicskának, hogy blablabla.... kivéve ha az elmúlt napokban hibernálva volt a tevéd, letiltottad a kari meghívókat, vagy hasonló". Ezzel bele foglalod, hogy lehet, véletlenül olyan tevének írtál, akit valójában nem hívtál meg, csak pont olyan sorszámú, és pont azokban a napokban lépett be. Véletlen egybeesés...


Nah, ennyit tudtam segíteni. Kellemes és sikeres toborzást az aktív TTK toborzóknak! :)

Üdv, Melvi



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat