Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Melvi naplója


Melvicia [87906 AL], gazdája Melvi
Szááánalom -.-'

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/87906
Szááánalom -.-'

Szia Estel ! Egy kis ELSŐS ne bosszantson fel egy FELSŐST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ELÉG NAGY A KÜLÖMBSÉG!!!!!!!!!!!!!!! Ha azt akarod meghívlak a karimba!!! HAGYD OTT A RÉGIT!!!! NA MIT SZÓLSZ HOZZÁ?????!!!!!! HADJ BÉKÉN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Szia Púpos Csiguci-Biguci!

Kicsi arany bogaram... Hadd magyarázzam el, hogy azt, hogy én egy meghívót tudtam küldeni neked, csak magadnak köszönheted. (Te nem tiltottad le.) Másrészt pedig, ha van némi eszed, önuralmad, értelmed, akkor egy karavánmeghívón nem bosszantod fel magad. Az egy semmi. Még egy légypiszok se.
Továbbá... hadd osszam meg veled - ha már ilyen teve korokkal akarsz te előrukkolni - hogy ez csupán a toborzó tevém... Pont a hasonló fölösleges és idétlen levelek miatt csináltam ezt a tevét, és toborzok ezzel, hogy ne a normális (több, mint 1700 napos, "A Hatalmas") tevémet árasszák el a bugyuta levelek. Ha nem hiszed: neve: Melvicia. Ne haragudj, de mindebből bőven megmutatkozik az értelmi szinted, ha neked az jelenti a fölényt, hogy pár nappal idősebb a tevéd (az én EGYIK tevémnél), meg 1-2száz TP-vel több van neki. Úúúúúristen. Ha te tényleg ezt gondolod, akkor nagyon el vagy veszve, és el is leszel...az életben, nem is kicsit.
S végül... Én nem szoktam kérkedni a korommal (nem vagyok felnőtt, nem vagyok idős, de azért az itteni átlagéletkor fölött vagyok jóval), de ha már te ilyen hülyeséggel akarsz "menőzni", hogy hú, te a hatalmas 9 éves a pár 10 nappal idősebb tevéddel .. (továbbra is hozzáteszem, én már több, mint 5 éve itt vagyok), akkor én meg hadd jegyezzem meg, hogy sokkal inkább az életbeli tapasztalat számít (ami köztünk igen kemény 9 év - majdnem 1 évtized), természetesen az én javamra...


És akkor most egészen konkrétan az irományodról:
1. 26 nap (egy hónap sincs...még februárral számolva se), és 169 virtuális TevePont aztán tényleg iszonyatosan nagy különbség. Melviciának mennyi is van?
2. Köszönöm szépen, nem akarom, hogy meghívj a karavánodba. Kedves vagy, hogy felajánlottad, de én szeretném illedelmesen visszautasítani.
3. Ha már egyszer azzal pattogsz, hogy a te tevéd mennyire nagy és tapasztalt és tökömtuggya, akkor tudhatnád már azt is, hogy a meghívókat NEM én írom, és sosem az, aki toboroz (kivéve ha az illető maga a vezető). Ugyanis a legelején lévő sablon szöveget a TC, a többit pedig a karavánvezető. Tehát valójában a TeveClub írását olvastad a "hagy ott régi karavánodat" soroknál....
4. Köszönöm szépen, én nagyon jól érzem itt magam, nem áll szándékomban távozni. Mellesleg, ha agya van az embernek, akkor rájön, hogy aki toboroz a saját karavánjának, az nem azért fogja tenni, hogy másikba átlépjen.
5. Mint már mondtam, köszönöm, de illedelmesen visszautasítom a felajánlást.
6. Az "hagyj békén" - csak hogy egy kis kultúra is szoruljon belénk.

Remélem, hogy sikerült beléd nevelni valamennyit (mármint kultúrát, ha nem esett volna le a tantusz).
Szóval... tök hülyeség ilyen mindenféle idióta virtuális (nem létező) pontokkal kérkedned, és bevágni a durcát olyanért, amiért te okoztál magadnak, pláne, hogy az illető, akit - már elnézést a szóhasználatért, de - lebaszol, nem kicsit tapasztaltabb, idősebb, érettebb... és a jelek szerint kultúráltabb is nálad.

Mindezek után kicsit gondolkodj el a dolgokon, kérlek, mielőtt valami újabb abszurdumot találnál ki.

Thx

Bb



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat