Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Melvi naplója


Melvicia [87906 AL], gazdája Melvi
TTK - Toborzásra fel!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/87906
TTK - Toborzásra fel!

Üdv Tevékeny Társaim!

Itt az idő, hogy megmozgassuk egy kicsit a mutatóujjizmainkat :) De ezzel nem csupán formás kacsókra tehettek szert, hanem rengeteg datolyára is... Bár minden attól függ, hogy teljesítetek.
Nah, de ne rohanjunk annyira előre.
A terv a következő...

A lényeg: Toborozz minél több tevét a TTK-nak!
Ez úgy fog működni, hogy ezekben a napokban lehet jelentkezni nálam levélben a játékra. Kérlek írd meg azt is, hogy 1 hét alatt kb. mennyi tevét fogsz letoborozni leltári sorszám szerint.
Pl.: Azt mondod, hogy te egy hét alatt 5000-t fogsz toborozni, akkor én válaszul megírom neked, hogy pl. a 10.000-15.000 sorszámú tevéket toborozd.
Te megmondod, hogy mennyit toborzol, én pedig beosztalak titeket, nehogy az legyen, hogy 1 tevét 30an meghívnak, valakit meg senki se... Ha úgy érzed, nem tudnál teljesíteni időre, inkább vállalj kevesebbet, és a későbbiekben újra lesz lehetőséged újabb "tevékre feliratkozni", de amit elvállaltál azt teljesítsd is.

Ez alatt a kb. 1 hét alatt lehet nálam jelentkezni. Azután 1 hetetek van, hogy minél több tevét toborozzatok. Ezután hagyunk ismét egy hetet lecsengeni a dolgot, hisz vannak gazdik, akik 1 héten csak 1x látogatják a tevéjüket, s lehet, hogy valaki pont ilyen emberek miatt csúszna le a jutalomról. Persze aki továbbra is kedvet érez, buzgólkodhat ebben az 1 hét pangási időszakban is hivatalos versenyen kívül, de ami akkor érkezik új meghívott teve, azt akármikor hívták meg, ér.

A következőket javaslom a siker érdekében:
Ha nagyon jó neten van, csak úgy száguld, akkor a legérdemesebb leülni a gép elég, és 5-10 percen keresztül csak a toborzásra koncentrálni, aktívan, és iszonyat gyorsan meglesz nagyon sok teve.
Ha lassú a neted, akkor valszin érdemesebb közben vmit olvasnod vagy ilyesmi, mert úgyis lassan tölt be folyton... Ne veszíts annyi időt.

Idővel mindenkinek küldök egy listát, hogy kik azok a tevék, akiket a legnagyobb valószínűséggel ő hívott meg és be is léptek. A saját érdeketekben, írjatok ezeknek a tevéknek levelet, melyben arra kéritek őket, hogy - most kivételen NE TAPICSKÁNAK, hanem - NEKEM írják meg, hogy ki toborozta őket. Persze belefoglalhatjátok ebbe a levélbe, hogy fenn áll az eshetősége, hogy éppen hibernálva volt a teve, vagy letiltotta a meghívókat ... stb, és így lépett be, s valójában te meg se hívtad... De a te általad toborzott tevék közt van sorszámilag. Erre a plusz levélre azért van szükség, mert nagyon sokan fülük botját se mozdítják a meghívó után, hogy írjanak tapinak (vagy jelen esetben nekem). De egy kis noszogatás csodákra képes (tapasztalat). CSAK AZ A TEVE SZÁMÍT A TE TOBORZOTTADNAK, AKI MEGÍRJA, HOGY TE HÍVTAD MEG.

Egyébként a bakik - ami miatt lehet, hogy tévesen ítélünk neked egy általad meghívott tevét:
- a teve le volt hibernálva, mikor arrafele toboroztál, később felolvasztották, és csak úgy belépett a karinkba
- le vannak tiltva a meghívók, így nem tudtad meghívni, de fogta magát és csatlakozott
- mikor arra felé toboroztál, még nem is létezett ez a neve, később megszületett és rögtön hozzánk verődött
- egy karavántársad véletlenül vagy nem véletlenül kilépett, de elég gyorsan vissza is tért. új tagnak tűnik...
- stb stb... most már fáradt vagyok mindehhez....

És ami gondolom mindenkit érdekel...
A díjak...
Nah, jah. A helyzet az, hogy ennek a pontos osztásáról még nem sikerült döntenem. 2 variáció áll fenn.
Az egyik, hogy a legtöbb tevét toborzó egyén patáját nem kevesebb, mint !!!5!!!DATOLYA üti. Aztán a 2.-ét 4, 3.-ét 3...stb... Vagy, hogy mindenki kap 10 tevénként 1dt-t. Így viszont többeket tudok jutalomban részesíteni. De így is max. csak az 1. 10 tevének tudok adni.
Ti melyikre szavaztok? :) Írjátok meg ezt is, pls!

Nah további kellemes napot!
bye-bye

Ui.: Kifelejtettem... Majd mindenkit a verseny kezdetének napján, vagy előtte egy nappal értesítek mindenkit, hogy egészen pontosan, melyik tevék az övé.

A verseny legnagyobb valószínűséggel (de nem 100%-ig biztos) jövő hét hétfőn kezdődik. Vasárnap (11-e) 22:00-ig várom a jelentkezéseket.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat