Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Liza naplója


sütty-sütty-sütty^^ [139938 AL], gazdája Liza
TTK híradó 2009 :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/139938
TTK híradó 2009 :)

TTK-HÍRADÓ

az ikrek, green és brown (Sabo Peti és Sabo Dani) rovata



http://www.rtlhirek.hu/cache/leadimages/210877_1219677588_411x310.jpg



Új karaván született

Augusztus 18. nagyon szomorú, de egyben nagyon boldog nap a valódi Tevékeny Tevék életében. Aznap a karaván chatszobájában szervezkedések indultak annak kapcsán, hogy létrehozzanak egy új karavánt, így indokolva ezt: "fellázadtak".

Ez az új karaván kis idő múlva létre is jött, ÖsszetARTó tevék néven, sokan itt is hagyták érte a TTK-t. Vezetőinknek, tapicskának és Hópihusnak ez volt az utolsó csepp a pohárban, hisz az utóbbi napokban rengeteg támadás érte őket innen-onnan, de főként ezektől a tevéktől. Sőt, az egész 2 év alatt rengetegen bántották és pocskondiázták őket – többnyire alaptalanul és igazságtalanul. Eljött az idő, amikor úgy gondolták, hogy most volt elég! Megírták a "feloszlató-körlevelet" amiben leírták, hogy miért döntöttek így. Idézek belőle pár sort:

"Elég volt a sok bántásból, abból, hogy minden szavunkat ötször meg kell gondolnunk... és abból, hogy egyesek keveslik a havi huszonezer forintokat, amiket a karavánra költünk, immár 2 éve, minden egyes hónapban... "

A levél után tapicska nyomta meg a feloszlató gombot, Hópihus nem volt képes odanézni sem, sőt, a szobában bent lenni sem – konyhájukban törölgette könnyeit.

Sokan azt hittük, hogy most dől össze a világ, hisz rengetegen csak a TTK miatt tevéztünk. Ekkor egy teve, sütty-sütty-sütty^^ újra alapította kedves karavánunkat, arra várva, hogy Hópihusék visszaveszik a vezetést. Azután a chaten vártunk, szomorkodtunk – de nem adtuk fel! Hópihust is odahívtuk, s elmondtuk neki, mennyit jelent számunkra ez a karaván; ő ezt jól tudta, így két óra múlva óra múlva visszakérte karaván vezetését - amit Sütty boldogan adott át!

Ez hát az új TTK születésének története…



Új induló, új tehetségkutató


Az új karaván mellett többek között új induló is született – hisz új karavánnak új induló dukál! Az eredeti szövege ennek is egy hajdanvolt úttörődal, a Napkorong az égről. Legtöbbünk szerint ez az induló sokkal jobb lett, mint az ezelőtti – szövegét megtalálhatjátok a karaván leírásában, ám dallamával bajban vagyunk: ugyanúgy ki szerettük volna tenni az eredeti szöveget és a dallamot a honlapra, ám a neten sehol sem találjuk! (Ha valaki valahol véletlenül rábukkan, kérjük, azonnal jelezze tapicskának vagy Hópihusnak!)


Új tehetségkutató is indult, ugyanabban a témában, amiben an agy TTK-ban félbeszakadt: rímfaragásban. Ez másként folyt le, mint az eddigiek, hisz az idő már szorított bennünket. 5 forduló volt, minden forduló 2 napos, így augusztus végre készen is lettek vele. Gratulálunk a nyertesnek! (Jelen cikk írásakor még nem derült ki a nyertes személye – még folyt a döntő.)


Iskolába készülnek a Tevékeny Tevék


A TTK Híradó riportere megkérdezett pár tevét, hogy várják-e már a sulit, és ha igen, akkor miért, ha nem akkor miért nem?


Dóri (szúnyoggyilkos):

„Igen, várom. Mert nem fogok egész nap itthon unatkozni.”


Rami (GaLadriel):

„Nem várom az iskolát, mert sokat kell tanulni, és korán kell felkelni. Meg el kell menni az iskolába.”



Zoli (darkguitar):

„Nem, mert különcnek tartanak a stílusom miatt, és nem hallgathatok zenét.”


Máté (Kapa333):

„Várom is meg nem is, a tanulás miatt nem, a haverok miatt igen.”


Peti (Katzer Kacor):

„Nem, nem várom a sulit, főleg a leckeírás, és a tanulás miatt. Csak sajnos szinte pont ezek vannak az iskolában. Szóval nem várom.”



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat