Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Liza naplója


sütty-sütty-sütty^^ [139938 AL], gazdája Liza
Vizen írta rólam :$

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/139938
Vizen írta rólam :$

A legjobb hitves



127 nappal ezelőtt kezdődött. Először léptem be a TTK csetszobájába. Egyetlen admin volt ott csak, egyetlen ember is egyben: egyben az egyetlen, akit először megismertem. Egyben az egyetlen, aki semmit nem változott azóta, hogy megismertem.

Liza, hogy ismerkedtünk meg?

Azt hiszem, egészen jól elvoltunk... Barátként, én akkoriban csatlakoztam, te már itt voltál. Sokat beszélgettünk- meséltem magamról, az életemről, és azt hiszem, te is ugyanezt tetted. Pár nap alatt sokmindent tudtam meg, és sok hétig nagyon emlékezetes beszélgetéseink voltak.

Liza, mi történt veled?

Mostanában azért nem vagy itt sokat- szinte semmit. Néhány közösségi oldalon tudunk beszélgetni, de valamiért a cseten sosem talállak...a fórumon sem, az egyetlen életjel a könyvajánló, amit mindig elküldesz. Remélem, egyszer ezeket a sorokat is olvasod majd, és akkor tollat ragadsz ( de billentyűzetet mindenképpen) és írsz majd.

Liza, mit szeretek benned?

Barátság. A béke szent. Talán te vagy az egyetlen, akivel soha nem volt konfliktusom. Mindig tudtam neked írni, és mindig válaszoltál. Mindig megosztottam veled mindent, amit másnak nem akartam megmondani... Emlékezetes volt minden, amit írtál- pontosan emlékszem a stílusodra, a színedre a cseten, a pólóra, ami a teveclubos adatlapodon van. Emlékszem egészen- felejteni nem szeretnék.

Liza, emlékszel rám?

Remélem igen. Remélem, sikerült leírnom mindent, amit szerettem volna- ugyanis ő nagyon jó hitves, bár mostanában nem sokat hallok róla. De bízom benne, hogy egyszer újra feltűnik egykor oly jól ismert arca a cseten, és újra tudok beszélgetni vele. Te emlékszel rám?

Liza, hol vagy?

Akárhol is vagy- gondolj arra, hogy én is rád gondolok most- és visszavárlak...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat