Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

én naplója


Macus-Manó pupu [31240 AL], gazdája én
2009-11-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/31240
2009-11-25

Sziasztok!

A mai játékok:

TeveKereső -most 6 tevével!
Megadok 8 teve leltári számát, persze a kari tagjai, és neked meg kellene keresni, melléírni a neve mellé a sorszámát levélben elküldeni nekem! Az első három teve jutalmat kap! A többiek bedig vigaszdíjul 300-300 húszast!
a leltári számok:

-2366
-27351
-32399
-48265
-54519
-163679

Holnapra kérem a nevekett ezek mellé levélben! ma, 23:30 kor kezdhetitek a levelekket postázni nékem! :) a datisorsolás is holnap történik! Holnap 2x2 datit fogok kisorsolni! Azokat majd Kesztű postázza nektek! Van egy új társ-karink is! Aki tudni akarja a nevét, írjon nekem! :)

E heti híreink:


Megújjultunk! egy nap elmondom mik lesznek a következőheti játékok és majd csak minden hétfőn kezdhettek játszani! Ha valaki előbb kezd, KIZÁROM!!!!! Minden játék a honlapon történik, csak a TeveKereső, datisorsolás, és a TeveIrodalom nem! Azokat nekem kell megírni! a teveirodalomra majd csütörtökön délután kapjátok az anyagot! Nem kell külön nálam jelentkezni!!!

Ugye, mint tudjátok, nem csak tevetöténelemből lesz feldolgozás hanem különbféle könyvekből! Mint pl.: Laura titkos társasága, Tüskevár, Téli berek, Szent Iván-éji álom, Az idegen musztáng stb... nem kell aggódni, minig úgy lesz hogy kiválasztok 20 mondatot, amit el kell olvasni, azaz megírom hírlevélben, és kérdéseket teszek fel ahhoz a 20 mondathoz! Neked válaszolni kell majd rá! És visszapostázni nekem! Akié hibátlan, kap rá 1 datit, egy 100% szavit, és 5000 húszast!

Mint ugye tudjátok, kezd kifogyni a datitárunk! Ezért egyre kevesebb datis játék lesz! Remélem azért hogy newm csak a datik miatt léptetek be! Mert nem szeretnék olyant, hogy elolvassátok ezt a levelet, és két perccel utána már csak én maradok itt egyedül! Az anygon rosszul esne, mert akkor azt hinném hogy csak datikunyizó, gonosz tevék vannak csak a teveclubb-on!
Megpróbálok sok datit szerezni, de valaki lopkodja tőlem! Egyik nap még volt 16 datim, másik nap semmi! Lehet hogy köztetek van, vagy lehet hohy nem! Már egyszer el is lopták a tevém, és írtak már nektek olyant is hogy
,, Menjetek a datihegy kariba!" Nagyon rossz dolgok történnek velem! Per pillanat nincs egy fillér datim sem! Kérem, aki bármit tud a lopós gazdiról, írjon nekem! Köszönöm!




Árvaházunk:
Még mindig várjuk szeretetreméltó kis tevéket, és vigyázunk neveljük, tanitjuk őket, hogy minél több teve legyen boldog! Ne hagyd mehgalni! Add árvaháziunkba! Azt olvastam, ha lehibnernálod tevéd, nem iszik, nem eszik, és nem is nőnek a tp-i! Mert ugyi nminden nap után kap a tevéd 2 tp-t! És akkor ne nő a tevéd tp-je, és csak annyi marad ha mondjuk lehibernálod 27 napra, ugyanannyi lesz a TP-je tevédnek! Add hozzánk! semmibe se kerül! Nem lopunk!% Már 11 teve van árvaházunkban! Várunk kicsiket, naygokat, időseket, fiatalokat! Gyeretk hozzánk!



Ennyi volt mára a hírlevél


Szijasztok!

Dec 23-24-25-én is lesz karibuli! arra várunk minden kedves tevét, hogy egy FERGETEGES BULIval ünnepeljük a karácsonyt!
Akkori karácsonyi játékaink:
0. Előkészületek! Minden tevét kérek, dec. 23-án, 17: 30 tól, egészen 18:15-ig, minden teve aki a karink tagja, játtsszon a tevéje karácsonyfadíszítést! Mivel kettő van, mindegy hogy melyik az! Minden tevének le fogom ellenőrizni!!!És kérek akkor minden tevét aki DatiLand lakosa, fogyasszon csak szénát és ásványvizet!Ezt is leellenőrizem! Köszönöm!
1.Fórumos beszélgetések: minden nap 15:45-től 16: 20-ig!
2.Datieső: minden nap 14:30-tól 15:00-ig!
3.Ajándékbontás: December 25.-én, 17:30-tól, 18:30 ig!
Minden teve megkapja a karácsonyi a jándékát!
4.Lottó: minden nap 14:30-tól a fórumon kb. 15:00-ig!
Ezúttal 3 dati, kettő 100% szavi, és 2 hónapon át 3000 húszas a tét!
5. Hatórai bejglizés, és teázás: minden nap 17:55-től 16:30 iga fórumon!Fontos! Azon a játékon ha részt veszel, kötelező bejglit és teát innia a tevédnek!!!!
6. Minden teve karácsonyi bulia: Dec. 24-25 között az üzenőfalra írhatsz! Én küldöm rá a datit! De csak karácsonnyal kapcsolatosan! És ha bejelented nekem! plussz: 24-25 között nyerhetsz a karinkban percenként 6000 húszast is! Minden este ajándékzápor (mint a mikulásnál) 19:30 és 21:30 KÖZÖTT!Minden teve fogy észlelni valami kis ajándékot a kariban, másnap reggel! Minden karinkbeli tevének a "Jézuska ponnyat ajándékot a zoknijába" De fontos, hogy csak reggel nézd meg! Akkor lesz nagy meglepetés!
7. Karácsonyi nagyvacsora: Kérlek titeket, hogy akkor minden teve egyen:
vagy bejglit, kakaóscsigát, szendvicset, csokiszívet, gombát, és almát! Választhazsz!
Kérekj akkor minden tevét igyon:
vagy paradicsomlevet, tejet, teát, pezsgőt, bort, ásványvizet, vizet, kólát, kóla lightot! Minden tevegazdi állítsa be akkor tevéjének ezeket! Köszönöm!
8.KarácsonyiBúcsúintés: Dec. 26-án a fórumon 17:30i kezdettel 18:10-ig! Akkor kérem minden teve fogyasszon bejglit és pezsgőt! A pici, még nem vizsgázott tevék pedig ihatnak addig kólát!Mindegy hogy milyent! :)



Ezek lesznek a programok!

Sziasztok!


Ezen a héten valószínűleg sokat tudok itt lenni mert hepakokusz vagy mi torok gyulladásom van, és nem megyek iskolába. Egyrész jó is, rossz is!

A tevekereső nyertesei:

1. helyezett: allatokp, 2 dati
2. helyezet: liliherod45, 1 dati
3. helyezett: Mr.Oszi, 6000 húszas
Púpos szörmi 300 húszas
Prof. Dr.Jekill 300 húszas
Miss cünike 300 húszas
Neügyedik 300 húszas
.Winry. 300 húszas
Miss Lady Gaga 300 húszas

Gratulálok minden kedves kis nyertesünknek!

a többiek nem vették a fáradtságot hogy megkeressék őket. A datikat majd Kesztű, a másik tevém osztja ki a datinyerteseinknek!


A holnapi, holnaputáni, és azutáni vagyis a szerdai, csütörtöki, pénteki játékok:

-TeveIrodalom- most 20 mondattal
Megírok hírlevélben egy könyvől részletet, vagyis húsz mondatot, hozzá kérdéseket, és neked azokra válaszolni kell... Meg kell keresned őket a szövegben! pl.: Ki volt Sophie testvére?
a te válaszod: Liv vagyis Olivia!
Érthető? Na akkor holnap küldöm a részleteit vagyis a mondatokat, kérdéseket!



Mese/Vesrs író verseny
A tevéd szereti a meséket. Főleg ha ő maga írja meg őket! Hát legyélönfeláldozó, segíts kis tevédnek hogy nyerjen 2 datit, és hozzá 4000 húszast! Írd megnekem szerda, csütörtök, péntek között és az első három legjobbat datival, vagyis ajándékkal díjazom! A legjobbakat a szombati hírlevélben, és a decemberi karimagazinban meg fognak jelenni! A hosszúságát ti határozzátok meg! Minimum 10 mondatot kellll írnod. Remélem nem lesz olyan hogy volt egyszer egy teve. Itt a vége fuss el véle! Igazi mesét NEM MÁSOLHATSZ LE!!!!! Saját magadtól ekll írnod!Nekem kell őket elküldeni !!!





Jó szórakozást hozzájuk! Ne feledd, holnap reggel 05:15-től kezdtetitek írni nekem a meséket!


ÁRVAHÁZUNK- várja a kedves tevéket!
Most karácsonyi akciónk, egyet betesz, ha akar, egyet kivesz! idősebb tevére válthatja a kicsikét! De azután fél évvel vissza kell cserélnie! Jelenleh egy teve sincs árvaházunkban! Ahhoz csak a teve leltári számát kell megadnod és a nevét, és hogy max. mennyi időre szeretnéd beadni, kivenni az a bizonyos tevét!


UI.:Ha megleszünk addigra a TOP-LISTA 200 kariában, 6x2 datitsorsolok ki, és 10x3000 húszast!!!

Üdv.:Katica-Matica!Előre is bolog karácsonyt! :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat