Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

én naplója


Macus-Manó pupu [31240 AL], gazdája én
2009-12-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/31240
2009-12-06

Sziasztok! :)

Mai játékok:

-DatiSorsolás- most 3x3 datit sorsolok ki köztetek!
-Toborzóverseny-Tét: első három helyezett , 1. hely-3 dati 2. hely-2 dati 3. hely- 1 dati! Jól hangzik nem? Aki a legtöbbet toboroz és belépnek a tagok, és ők megírják hogy te toboroztad őket, akkor kapsz datit, ha a legügyesebb leszel! :) Alig várom hgy ekerüljünk az első 100 kariba! :))) Sok szerencsét hozzájuk!
-Game-Land-exxtra funkcíón! Akármilyen játékra küldhetsz üzenetet, csak arra vigyázz,megírd melyikre! Minden helyen, minden játékokra nevezhetsz, csak a TeveKeresőre, KariKeresőre, és a 20Q-ra nem kivételesen!pölö: " jelentkezni szeretnék az egyszámjátékra a tippem: 254, jelentkeznék hozzá az organi puttyjátékra! Tippem: fül stb... Oké?


Enapi híreink:

Dec. 5-én este fél 11kor a jelenlegi 199 tagból 5 van lefagyasztva!
12 lépett ki!!!! Súlyos eset! és 68 lépett be!Exxtra szuper eset! :D


Keddre készenlesz a DaTi Land Karimagazin! Megtekinthetitek a KARINAPLÓBAN!!!!!!!


További datis napot! :) Üdv.:Katica-Matica a karivezetőtök! :)



Sziasztok!

A holnapi játékok:
-Garfield 1001 északa meséje
-Hol a dati?
-ZZsákbaCicus

Garfield életéről mesélünk Nektek! :) Jó kis mesék lesznek! Az ő szavait, vagyis kedvenceit kihagytuk belőle! :) Neked meg kel írni helyesen, a kiegészített szöveget, amit majd te oldasz meg, és el kell nekem küldeni! Ha elsőnek elküldöd, kaphatsz 3 datit! Ugye milyen jó?


Hol a datiban, a teve négy lába közül kell választani, hogy melyikben lehet a 4 dati! Aki eltalálja, kap 4 datit, és el is küldöm neki ajándékként! :) Tehát nem kamu! Minden teve megkapja! :)


A ZZsákbaCicus egy játék, amiben tombola ajándékokat nyerhetsz! Csak ki kell választanok egy számot 0-és 30 között! És ami abban az általad kiválasztott sorszámban rejlik a tied! pl.: 2 dati, vagy 3000 húszas stb... Okés?

Nagyon jó játékaink majd csak csütörtökön isndulnak! :)Addigis várj türelemmel! :)


A mulltkori nyertesek:
Datisorsolás:
-cukee pupu 3 dati
-Csinos Panka 3 dati
-kisNAGY Lady Baby 3 dati
-ironfire 3 dati
-kacsajany 3 dati

Gratulálok minden kedves kis nyertesenk! :) Majd a datikat hgolnap kapják meg!

Game-Land:
Minden teve kap tőlem 3000 húszas, mert nagyon ügyesen játszottak! :)

Organi-PUTTY:

A helyes válasz:
FÜL! Sajnos senki sem nyerte el a 2 datit! De sebaj! Ha a tied nem, másé sem! :)


Ez volt mára a hírlevél! Búcsúzik tőletek: Katica-Matica
()()()()()(()()()()()(()()()()()()További datis napot!()()()()()()()()()(()()()()()()()()









Sziasztok!

Sajnos az eddigi játékokra nagyon kevesen jelentkeztek, ezért nem voltak! :( Megértéseteket köszönöm előre is!

A holnapi, holnaputáni játékok:

TeveKereső most 6 tevével főnyeremény 3 dati
TagToborzó főnyeremény 6 dati
5-ös LOTTO most 0-99 között! Főnyeremény 5 dati + 4000 húszas


Kezdődnek az előkészületek a nagy karácsonyi bulira! Kérek minden tevét, adjon ötleteket az akkori részletes programba, és a holnapdíszítésre is várom a dizájner tevéket, vagyis bárki jöhet akinek vannak jó ötletei, és megadom az e-mailom, és tudok csinálni az oldira fejléceket! Amelyik a legjobb lesz, kirakom! Haj rá, hogy mi legyünk a legjobb kari, és már több mint 260. teve gazdagszik itt! Mindenkinek várom ötleteit, gondolatait!



Elkészült a karimagazin! A karinaplóban olvashatjátok el! Nagyon jó, mert van cikk benne Hópihussal, az ideiglenes TTK vezeővel, és még divat tippeket is találsz!



A fórumon beszélgetéseket, kérem mellőzzétek decemberben, mert a játékoknak, és a teázásoknak, stb... kel a hely! Köszönöm!



Könyvtár nílt nálunk! Aki szeret olvasni, esetleg könyvt írni, pályázatokat oldogatni, az nézze meg a karihonlapot! Még fejlesztés alatt áll, de januárra kész lesz az Általános iskolávan egyetemben!


FIGYELEMM!!

Kérek minen tevét, aki munkát vállalt írja meg mi! Csak annyit a levélben, én vagyok a ViccMester vagy a Suliigazgató stb.. Köszönöm, ja mert most jegyzem fel magamnak, kinek mennyi jár havonta a datiból!!!


------------------------------------------------------------ -----------------------------------


Ajándékcsomagok vihara!

Minden 10. teve kap egy ajándékcsomagot a karijézuskától! Közötte lesz benn majd legalább 3 dati is! És sok minden más kitünetés stb... Érdemes toborozni, hogy minél több teve legyen vidám, és jókedvű! Már több mint 260. teve megtette, és a 70. helyen állunk a TOPLISTÁN!




lulu teve [216394 AL], gazdája Krokavecz Melinda megatlálta álmai párját, Dj Púp mellett! Nagyon boldogok így együtt! Mindenki ünnepelje, jön a lagzíí! :) Boldogságukat áldom, mint a kari papja egyben! :) Sok tevének áldottam már hitveseit, és mind csak a boldogító igennel viszonozták a házasságot! Ha valaki nem találja álmai hitvesét, a nagy őt, csak írjon nekem! Nem kell érte datit adnod! Csak írd meg nekem! :) Köszönöm!




Üdv.:Katica-Matica a karivezető



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat