Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

én naplója


Macus-Manó pupu [31240 AL], gazdája én
2009-12-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/31240
2009-12-03

Újjabb játékokkal gyarapodott kis állományunk!


20Q
a játék leírása:

a 20Q egy elektromos balkóba játék, mint már gondolom tudjátok a tv hírdetésekből! :) és most nekülnk is lesz ilyen balkóbajátékunk! ez a játék 10 menetből áll össze! 20 kérdést tehetsz fel minden fordulóban! És aki mind a 10 menetet megnyeri, kap tőlem 3 datit. Ez a játék a fórumon játszódik! amikor megírom nektek, álltalában szombaton, 16:00-i kezdettel történik majd meg!!



ORIGAN-PUTTY

a játék leírása:

Ez egy ilyen ragacs, amit a játékboltokban kaphatsz meg küldönbféle színekben!én megkapom valamelyik testrészt, fül, orr stb... nekem is van egy! Mindig kapok újakat, és neked ki kell találnod melyik.mindig megadok 3 lehetőséget pl.:..............a., Láb.............b., Fül............c., Orr
Neked meg kell adni az álltalad választott betűjelét, meg kell utána írni nekem!ha jó megírom nekedPUTTY, és név. 10 ilyen gondolásom lesz és utána akinek több lessz a PUTTY szavacskája, az nyer 2 datit, és 3500 húszast!



Új szolgáltatás nyílik!

Megnyílt a HÚSZASÁRUHÁZ!

Adsz nekem 1 datit, és választhatsz egy kitüntetést! És én azt elküldöm neked! persze ha húszast szeretnél, adnod kell 200 húszast, és azt beválthatod 2000 húszasra! De akkor az a kétszáz húszas levonjas magát a húszasszámládról, és hozzáadja a kétezret! Nagyon jól játhatsz majd vele! Jól hangzik mi? A húszas áruház szolgáltatásait NÁLAM vagy Kesztű tevémnél érheted el, vagyis inkább nálam, mert Kesztűnek már nincsen annyi datija!







%°˛°˛%KARÁCSONYI-BULÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!%˛°˛°%


Dec 23-24-25-én is lesz karibuli! arra várunk minden kedves tevét, hogy egy FERGETEGES BULIval ünnepeljük a karácsonyt!
Akkori karácsonyi játékaink:
0. Előkészületek! Minden tevét kérek, dec. 23-án, 17: 30 tól, egészen 18:15-ig, minden teve aki a karink tagja, játtsszon a tevéje karácsonyfadíszítést! Mivel kettő van, mindegy hogy melyik az! Minden tevének le fogom ellenőrizni!!!És kérek akkor minden tevét aki DatiLand lakosa, fogyasszon csak szénát és ásványvizet!Ezt is leellenőrizem! Köszönöm!
1.Fórumos beszélgetések: minden nap 15:45-től 16: 20-ig!
2.Datieső: minden nap 14:30-tól 15:00-ig!
3.Ajándékbontás: December 25.-én, 17:30-tól, 18:30 ig!
Minden teve megkapja a karácsonyi a jándékát!
4.Lottó: minden nap 14:30-tól a fórumon kb. 15:00-ig!
Ezúttal 3 dati, kettő 100% szavi, és 2 hónapon át 3000 húszas a tét!
5. Hatórai bejglizés, és teázás: minden nap 17:55-től 16:30 iga fórumon!Fontos! Azon a játékon ha részt veszel, kötelező bejglit és teát innia a tevédnek!!!!
6. Minden teve karácsonyi bulia: Dec. 24-25 között az üzenőfalra írhatsz! Én küldöm rá a datit! De csak karácsonnyal kapcsolatosan! És ha bejelented nekem! plussz: 24-25 között nyerhetsz a karinkban percenként 6000 húszast is! Minden este ajándékzápor (mint a mikulásnál) 19:30 és 21:30 KÖZÖTT!Minden teve fogy észlelni valami kis ajándékot a kariban, másnap reggel! Minden karinkbeli tevének a "Jézuska ponnyat ajándékot a zoknijába" De fontos, hogy csak reggel nézd meg! Akkor lesz nagy meglepetés!
7. Karácsonyi nagyvacsora: Kérlek titeket, hogy akkor minden teve egyen:
vagy bejglit, kakaóscsigát, szendvicset, csokiszívet, gombát, és almát! Választhazsz!
Kérekj akkor minden tevét igyon:
vagy paradicsomlevet, tejet, teát, pezsgőt, bort, ásványvizet, vizet, kólát, kóla lightot! Minden tevegazdi állítsa be akkor tevéjének ezeket! Köszönöm!
8.KarácsonyiBúcsúintés: Dec. 26-án a fórumon 17:30i kezdettel 18:10-ig! Akkor kérem minden teve fogyasszon bejglit és pezsgőt! A pici, még nem vizsgázott tevék pedig ihatnak addig kólát!Mindegy hogy milyent! :)



Ezek lesznek a programok!



KARIMAGAZIN:

-JÓL ÁLL, MÁRCSAK EGY PÁR SIMÍTÁS, ÉS KÉSZ! KB. OLYAN DEC. 5-ÉRE KÉSZÜL EL TELJESEN! A KARIMAGAZINT A KARINAPLÓBAN TEKINTKETITEK MEG! MÁR CSAK EZÉVBEN LESZ ITT A KARIMAGAZIN! UTÁNA TOVÁBBRA IS A HONLAPON KÉSZÜL! ADJATOK ÖTLETEKET HOZZÁ, HOGY MÉG SZÍNESEBB, ÉS MÉG MOSOLYRAHÍVOGATÓBB LEGYEN! hOGY HANGULATOS, ÉS CSÁBÍTÓ LEGYEN. AKKOR HAJ-RÁÁÁ!!!




További datis szórakozós napot:Katica-Matica a karivezetőtök!


UI.:SOKAT toborozzatok! Karácsonyra ha megleszünk legalább 200 an, akkor kisorsolok köztetek 10x4datit! És 10x5000 húszast! Megéri!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat