Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Horváth Orsolya naplója


Kúlkirálylány [277876 AL], gazdája Horváth Orsolya
Party:)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/277876
Party:)

Na köszi csajok:P
Következő alkalommal ti jöttök az ivásban:) Tök sokat kellett várni,mire a busz elindult, ti már javában elmentetek a veresivel:/ És Edi:D Nem engeedlek el:P Legközelebb valami mást kell kitaláljunk:) Ez nem úgy sült el,ahogy akartuk, én is mondtam ott többeknek, hogy bocsi, de veled vagyok:P Szóval tényleg köszi, és bocsi, ha égőnek éreztetek bármiért is:$
A Szőke....a sírba tesz:( Írja ezeket a dolgokat,és mindig akkor jön rá, amikor épp ziccer van,és mehetnék fiúzni...Tök nagy looserség:( Persze ilyenkor most hogyan figyeljek oda másokra? Nem azt mondom,hogy kell úgy valaki, nem kell, de szeretek flörtölni, és igen, tö szívesen táncolok vagy beszélgetek ott fiúkkal. De így meg olyan rossz, mintha én hozzá tartoznék, és ez hülyeség. Én is tudom.
Petra hízott 6 kilót:) Augusztusra van kiírva,de anya szerint előbb meglesz Anna. Nem lesz neki könnyű már egy babával. Én továbbra is nagyon várom. Az én kicsi unokahugom <3 Na ha megszületik, szemem fénye lesz, Szöszi meg megy a második helyre.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat