Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Horváth Orsolya naplója


Kúlkirálylány [277876 AL], gazdája Horváth Orsolya
Hát elmúlt ez a névnap is

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/277876
Hát elmúlt ez a névnap is

Sziasztok olvasók!
Nos elmúlt egy névnap megint. Nagyon nem tudok újdonságot írni. Meglepett, hogy a munkahelyemen a főnököt kivéve mindenki felköszöntött. De neki ezeregy dolog jár a fejében. Még Ivett is felköszöntött és készült nekem egy meglepetéssel, ez különösen melengette a szívemet. Ez egy kedves gesztus tőle. Kaptam sok sok virágot és sok-sok csokit is.
A skacok nagyon cukik voltak, hoztak ők is nekem ajándékot, ezúton csókoltatom Marci-mamát és Emma-anyát és Menta-anyát!
Külön meglepetést szerzett, hogy Manyi és Edi erre a napra programot szerveztek közösen velem. Valószínűleg jó sokat beszéltem, és ezért elnézést is kérek mindenkitől,csak nekem itthon nincs kihez beszélni.
Egyébként ez az iszogatás nagyon kellett, mert pontosan, hogy mélyponton vagyok mostanában, mióta "apapótlékot keresek" a nagyszerű Kalapban...Hát ennek is egy veszekedés lett a vége. De apámat senki,de senki nem veheti a szájára, és nem keresek apapótlékot, az én apám PÓTOLHATATLAN! Nem volt szent ember, de én szerettem, és valószínűleg nem közel 25 évesen fogok apucit keresni, ha eddig nem tettem...Ez is az ő intelligenciaszintje. Nem volt más fegyvere és hát ide tudott beszúrni. Anyu meg...ez az ember az ő szegénységi bizonyítványa.
Sokat gondolkoztam mostanában azon, hogy engem miért nem szeretnek a szüleim annyira. Vagy hogy mit csinálok rosszul. Valószínűleg egyiknek sem volt szimpatikus ez az önző hozzáállás a dolgokhoz. Pedig Isten látja lelkem próbáltam mindkét felé jó gyerek lenni egész végig. Ha apával próbáltam törődni,akkor mindig kiabált velem. Ha anyut nézem...nekem már nincsen más. Anyu azt mondja: "Te már nagy, felnőtt vagy, nem kell, hogy otthon üljek veled." Ebben is van igazság, mert én sem szeretném ha itthon ülne velem. Én szeretem, ha elmegy és jól érzi magát, de komolyan, ha barátnőzik, elutazik meg ilyesmik. De ez a faszkalap...ki nem állhatom. Ha csúnyán akarnék fogalmazni: cseverből vederbe ment. És ott van, és akkor is ott van, amikor ez a részeg üvöltözik, lövöldözik stb...És hiába könyörgök, hogy gyere haza anya, nem jön. Anyunak nem én vagyok az első, apának sem én voltam. Tehát ketten nem lehetnek hülyék,valószínűleg bennem kell keresni a hibát. Lehet ott a gerenda a szememben, csak nem látom...
Kedves anyu és apa! Az,hogy én nem kezdtem el inni, drogozni, cigizni,kimaradni orrvérzésig, na az egyikőtök érdeme sem. Azt csak és kizárólag saját magamnak köszönhetem.
De itt vagyok, 24 évesen, van egy szakmám, van egy lakás, amiben csak én vagyok, van egy hátterem a vészhelyzetre, van anyagi támogatásom, van hobbim, a munkámat imádom, több fizetésért sem cserélném le. Vannak terveim elérhető kereteken belül. Mindent meg tudok tenni, amit akarok,nem korlátoz senki. Szerintem egy korombeli nem is kívánhat többet:) Amellett, hogy mérges vagyok a szüleimre,hogy itt hagytak, boldog is vagyok, mert nekik azt megköszönhetem csak,hogy itt tartok, ahol. Továbbra is fenn tartom,hogy én ha most meghalnék, úgy mennék, hogy elégedett vagyok:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat