Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Horváth Orsolya naplója


Kúlkirálylány [277876 AL], gazdája Horváth Orsolya
2011-05-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/277876
2011-05-01

Kezdek nagyon nagyon Kristófos lenni:S Mindig már nagyon várom,hogy írjon nekem. Olyan szépen eltereli a figyelmem a Szőkéről,de nem ezért kedvelem. Hanem szimpatikus, nagyon kedves és laza. Szeretek vele beszélgetni, és így haveri/ismerősi szinten is nagyon jó volna, ha így maradnánk. Azért persze tetszik is kicsit:$ Jó érzés, hazajövök és vár a levele.
Ma anyák napja. Sütöttem oroszkrém torta szerűséget:D Attól messze állt, de ehető lett anyu szerint. Örült neki. Megköszöntöttem Petrát is, mivel Annácska még nem tudja mondani, kis nyüsziske volt ma, hallottam a telefonba,hogy mondta a magáét. Hívtam mamát is, küldtem smst Kylienak is, átköltöttem a nagymamás köszöntőt keresztmamásra. Már amúgy várom nagyon, hogy mehessek Kyliehoz Gyulára, Petivel majd civezünk és unokahugozok<3
Ma tv nézős nap volt. Megnéztem a kétszáz éves embert, rég láttam,de aranyos az a film. Meg ment egy film: Kisasszonyok, az is aranyos volt. Egyik nap meg láttam az Édesek és mostohákat, ami szintén nagy kedvenc, csak sírós film. Ma meg vv párbaj...anya lázban égett már, én nem annyira. Kb ennyi. Jövőhéten délutános hetem lesz. Jhaaaaajjjjj a hét szenzációja: Ákos rám írt msnen:D Életében nem csinált még ilyet:D Már úgy hiányzik, ti is hiányoztok, jó lenne már valami kis gyűlés:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat