Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Fanni naplója


Nancy Kington [253019 AL], gazdája Fanni
Van és volt - egy ilyen én

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/253019
Van és volt - egy ilyen én

:) Indítsunk egy mosollyal :) Az jót tesz! Hadd lássam a te mosolyod is! Na jó, látni nem látom, de a te mosolyodban nem is én vagyok a fontos... :)
Nos hát igen, szia. Vagy hello, hali, halihó, ami tetszik, válassz te. :)
Igen,igen, megint változtatok, mert az elmúlt időben megint nagyon sokat változtam és ideje volt kicsit ezt is frissíteni. Szerencsére a szerintem jó, és nekem "tetsző" dolgaim nem nagyon változtak :D Még mindig kis vigyori vagyok, kis 'csupaélet' leányka. Igen, néha kissé hiperaktív és idegesítő, de idegesítő az nem mindig. Azt embere válogatja... :) De most végre van hol kiélni magam :) A lovak nem bánják, ha ott sertepertélek körülöttük, vagy ha fél órán keresztül csak nézem őket, beszélek hozzájuk, meg ilyesmi. Nem úgy az emberek... Az más tészta... Bár az emberek nem tészták :D De ezt most hagyjuk, nincs kedvem írni róla... És mivel nem tudom, hogy téged, kedves olvasó :) mi érdekel (viszont én.. hmm.. nagyon?... lényeg az, hogy szeretek beszélni, ez esetben írni :)), de folytatom az írást. Magamról. Szegény te :) Még nincs késő megnyomni azt a bizonyos ixecskét. Vagy valaki más adatlapját nézegetni. Bár nem vagyok túl ijesztő, vagy félelmetes, csak kimerítő. Én, ha akarok mondani 1 dolgot, akkor míg eljutok az 1 dologig, a felvezető történetben elmondok kb. 10 dolgot. Ez van.. :) Én egy nyitott könyv vagyok, teli lábjegyzetekkel :) Csak a tartalomjegyzéken nem tudok kiigazodni... Talán neked sikerül egyszer. Meg még nekem sincs késő, igaz-e? :D
Na! Kusti nekem! Vissza a témához... Én! :) Szóval én nem csak hogy egy pattogós, mindenkilábaalatt, csupamosoly, túlkönnyenmegszeret kislányka vagyok, de még egoista is :) Néhány kedves szemlélő, vagyis inkább mindenki, azt szokták mondani - mert olyaaan nagyon tapintatosak - hogy: Látom, önbizalom az azért van... :) Igen, van. Kell is :) Hát ha magadat nem tudod 'irányítani' (amihez azért némi céltudat, amihez pedig kis öntudat ami meg majdnem egyenlő az önbizalommal...) akkor hogy tudnál másokkal együttműködni? És azért a lovakkal jobb, ha együttműködsz, hidd el :) Persze ez a nekem fontos szempont... :)
Hát, még rólam... Állatorvos szeretnék lenni, ha azt meguntam, megmentem a világot. Vagy lovas rekreáció szervező (Ne nézz bambán! :) Lovakkal kapcsolatos... Meg emberekkel) Vagy lovászfiú leszek, lány kiszerelésben. :) Mielőtt rosszra gondolnál, kedvesem :) És igen, szoktam minden további nélkül becézgetni néha. :D Általában ha vitatkozom, csúszik ki egy-két "nyuszikám" és "baba" meg ilyesmik... Mindenkinek kell hogy legyen hibája :D A tökéleteseknek például hogy hiányozzon belőlük a hiba. :) Á már nekem is elegem van magamból... Na ez, ami gáz... Szóval nem gyilkolászom tovább az értékes kis agysejtecskéidet :) Sok szerencsét! Sziaszia :)

Ez volt az adatlapomon 2011. november 5-ig.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat