Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Fanni naplója


Nancy Kington [253019 AL], gazdája Fanni
2012-06-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/253019
2012-06-13

Jó darabig ez volt kiírva nálam... Eddig. :)

"Azt hiszem, pont rosszkor tévedtél ide. Vagy én írok a nem megfelelő időpontban. Nem tudom. Az az igazság, hogy semmit se tudok éppen. Pedig nem mindig vagyok ám ilyen! De a fájdalom megváltoztatja az embereket. De majd ez is elmúlik; idővel. Beraktam a naplómba, hogy mi volt kint ez előtt - egy sokkal pozitívabb én, azt hiszem. (Bár, most ahogy visszanézem, mi mindent raktam én már abba a naplóba... Ijesztő.)
Szóval éppenséggel egy kicsit le vagyok törve. De fogalmam sincs, hogy ezt most miért írom le ide. Mintha bárkit érdekelne, főleg idegeneket... Vagy mintha jobb lenne ettől? Újra tele vagyok bizonytalansággal. Pedig olyan boldog voltam. De ha összetörik az ember lányának a szívét, főleg, ha ennek a lánynak a szívét, akkor az ezzel jár. És hiába mondják, hogy a nevetés a legjobb gyógyszer, de ezen az sem segít.
Szóval igen, ez van. Csak akkor van happy end, ha mindketten dolgoznak érte. Amúgy a szerelem olyan, mint egy befőttes-gumi: húzzuk-húzzuk, valaki elengedi és annak fog fájni, aki még tartotta. Úgy tűnik, hogy ez az egyetlen dolog, amiben kitartó vagyok. Ironikus.
No nem baj, van nekem még így is egy rakás fiúm. Több tucat, ha jobban belegondolok. Ők a nekem valók - sőt, a nagy részük még kasztrálva is van. Ezért is szeretek lovakkal foglalkozni. Na jó, ez így nem igaz, de kicsit elégtétel. Na jó, nem. Mindegy, hagyjuk. Hagyom. Hamarosan úgyis átírom ezt az egészet, amikor már újra kicsit szebben látom a világot, vagyis nem a világot, hanem az embereket.
Úgyhogy attól, aki mégis most tévedt ide, elnézést kérek az átmeneti pesszimizmusomért. Tényleg nem ilyen szoktam lenni."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat