Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Borsó naplója


Zeda [138699 AL], gazdája Borsó
Utolsó év előtti csend...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138699
Utolsó év előtti csend...

Aloha, avagy élvezzük ki a nyár utolsó napjait!


Egy egyperces néma csöndet kérnék Púpos Carry nevezetű tevém részére, aki ma távozott az örök tevemezőkre. Már nem tudtam megmenteni első tevémet, aki már jócskán túlvolt a 6. életévén is. Az újjáélesztés teljes amnéziával járt volna, és tudom, hogy azt ő sem akarta volna. De itt maradt nekem vigaszul a 4 éves Zeda, akit mostmár elfogok halmozni a szeretetemmel és törődésemmel, okulva a fent említett esetből.

Na tehát. 2012.08.30-a van. Csütörtök. Hétfőn kezdődik az iskola. A legeslegutolsó év. Most leszek 12.es. Az elmúlt két napban a suliban gólyatábort tartottunk a kicsiknek. Én a Rékával a zöld csapat vezetője voltam, és nagyon megkedveltem majdnem az összes kicsimet. Volt egy lány aki tegnap azzal a biztos elhatározással jött rózsaszín pólóban, hogy ő átmegy a rózsaszín csapathoz, de mikor közöltük, hogy NEM, akkor hazament... Tehát szerencsésen elhullott csapatunk férgese... :D
Volt egy nagyon lelkes kis apró 7.esünk, hihetetlen édes kisfiú, és volt egy vöröshajú zöldszemű fiúcskánk is. Volt egy flegma magas, akit a végére szintén megkedveltünk, plusz még fiúk közül volt egy személyes kedvence a Rékának is meg nekem is. Az enyém egy alacsony, copfos fiú volt, akivel hasonló érdeklődés miatt nagyon jól kijöttünk. Tegnap is félrementünk egy órát frizbizni. Aranyos kissrác :)
Volt egy Lákátosunk is, de meglepődtem mennyire kedves és jófej.
Nagyon jó érzés volt ott állni a sok kicsi közt (bár magasságom és gyerekes arcom alapján nem tűntem ki közülük) és érezni hogy mennyire tisztelettel néznek ránk, mint a nagy végzősökre... :)
A feladatokat most nem írnám le, úgyis csak az élvezte aki ott volt. :)

Natehát: utolsó év, tele kötelezettségekkel. Bár tavaly már túlestem sikeresen az angol középszintű érettségin és a középfokú nyelvvizsgán, ez nem jelent semmit, ugyanis a célom az emelt szint és a felsőfok. Továbbá a német középszint, a magyar emelt szint.... Szóval kicsit necces lesz. Mindenre kéne mindennap időt szakítanom, úgy, hogy mellette még legyen időm az Imrére is. ÉS legalább egyszer szeretnék vele találkozni is, meg persze Edittel is, és még kitudja kik jönnek be még a képbe. Szeretnék azért néha Andival is összefutni, meg Zalánkával is összebarátkozni, szóval mindezt megvalósítani tanulás mellett kicsit durva lesz. Ja meg persze nem akarom kiiktatni a napi félórás edzést sem.
Amúgy szerintem alig lesz órám idén. Az angol lecsökkent heti 3ra, a németről még semmi sem biztos, és mellette csak töri, matek, magyar+magyarfakt, és még a tölteléktantárgyak, mint az infó, tesi, rajz, dráma, média, stb. Jó, ahhoz hogy tényleg kevés órám legyen nem kellene a töltelék. De ez van.
Kicsit izgulok.

Nameg a szalagavató mindennek a megkoronázásaképpen. Hogy mi azon mennyit fogunk még vitázni, uramatyám! Ráadásul kiderült hogy a Szandra magántanuló lesz. Rejtély nekem ez a lány... Nagyon fog hiányozni az biztos. :( Na, tehát akkor valószínűleg ő nem fog táncolni, szóval lecsökkent a párok száma... Mondjuk az arány javul. Akkor 13 lány lesz és 12 fiú. Zsír. Bár a Réka meg nem akar táncolni, nincs is pénze rá, akkor 12-12 lenne...
Az se biztos hogy ki lesz a párom. Tavaly azzal kezdtem hogy megkérdeztem a Csalát hogy van-e párja, és azt mondta hogy ő a barátnőjével szeretne táncolni aki a másik végzős osztályba jár... Jó, megkérdeztem a Micót. Micó azt mondta hogy hát, ő igazából, hmm, khm, kérne gondolkodási időt... Mondtam a Samunak, hogy akkor táncoljon velem. Erre válaszul gyorsan felkérte a Rékát. Akkor odamentem a Csalához és megkértem hogy táncoljon a barátnőjével az E-osztály táncában, és velem a mienkben. AZt mondta, hogyha kétszer kell táncolnia, akkor rendben, valószínűleg ez lesz. Ekkor meg a Micó maradt hoppon, aki a Rékával akart táncolni, és engem tartogatott vészhelyzet lehetőségnek. Így lecsúszott a Rékáról is meg rólam is, és maradt neki két 80 kilós és egy mázsás lányka maradéknak. Szegény most foghatja a fejét hogy akkor kit válasszon, ugyanis tudni kell, hogy a Micó szerintem csak az 50 kilót súrolhatja alulról. Én meg csak röhögök a markomba.
BÁr nem értem mért nem kellettem ennyire senkinek. Normális magasságom van, normális alakom, szerintem normális fejem is ...normálisan is öltözködöm, és hülye sem vagyok. Talán csak az a bajuk, hogy nem találom velük annyira a közös hangot, inkább csendes vagyok, zárkózott velük. Ez biztos többet nyom a latba, mint a kinézet.
A ruhám is megvan már a keringőhöz. Múltkor elmentünk Szilviékkel és kölcsönöztünk menyasszonyi ruhákat. Egész olcsók voltak, 13ezer forintosak. Hidd el, ez egy nagyon jó, ár. Nem értem a Kinga mért kölcsönzött 35ezreset egy vacak tánc miatt. Úgy se látszik a ruhán, hogy mennyibe kerül...
Szerencsére nem is egy gyöngyös, csicsás habosbabos valami, hanem egy egészen szolid, a többiek szerint rendkívül Timis ruha. Juppé.

Na ennyit erről. Ha elkezdődik a suli írok megint :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat