Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Borsó naplója


Zeda [138699 AL], gazdája Borsó
vizsgaidőszak ojjéhó...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138699
vizsgaidőszak ojjéhó...

Először is:
Kellemes karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet mindenkinek!
Hyvää joulua ja hyvää uutta vuotta kaikki!
God jul og ett godt nytt år til alle!

Igen, tök jó érzés finnül meg norvégul is boldog karácsonyt kívánni, nem tehetek róla :D Tegnap is fadíszítés közben mentek végig a finn karácsonyi zenék. Egyszerűen feldob, ha finn szövegeket hallok, na.

És, hát a vizsgaidőszakról. 18 tárgyam volt ebben a félévben, "barátságos" 48 kreditszámmal... 12 tárgy már le van tudva, és még januárban vár rám 6 vizsga, ebből 3 istentelenül nehéz lesz. Na mindegy, következő félévben csak kb. 35 kreditem lesz. ^^ Csak a koliból ne rakjanak ki gyenge tanulmányi átlag miatt (jó a gyenge az itt most olyat jelent, hogy 4,25 alatti, tehát elég sok... de majd valahogy megoldom... remélem...)

A karácsony jó volt, bár most nem tudok olyan felhőtlenül örülni az ünnepnek, hogy itt lebegnek felettem a vizsgák árnyékai...
A legszebb ajándékot az én drága Sünimtől kaptam. Csinált egy oklevelet, ami kimondja, hogy vendége vagyok egy általam kiválasztott akármilyen színdarabra, és ő is eljön velem, ami nagy szó, mert nem különösebben rajong a színdarabokért :D Én meg varrtam neki egy csudaaranyos kb. 30 centis plüss sünit, Aladárt, aki egyszerűen tökéletesre sikerült. Még sosem voltam egy varrományommal sem ennyire megelégedve, mint Aladárral. Képet is raknék be róla, de nincs rá datim :D (de beraktam az Utolsó év előtti csend címezetű bejegyzéshez, szóval, ha érdekel nézd meg. Ajánlom, mert nagyon bájos, bár tény, hogy élőben aranyosabb :D)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat