Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Borsó naplója


Zeda [138699 AL], gazdája Borsó
Megvan a felsőfokúm ^^

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138699
Megvan a felsőfokúm ^^

Sikerült a felsőfokú nyelvvizsgám angolból!
Nagyon örülök neki :)
Tegnap mikor az osztállyal Pesten voltunk a Terror házában akkor hazafele mutatta a Hori a telefonján, hogy felrakták az eredményeket, szóval az utána következő buszutat végigizgultam. Aztán apának is rögtön mondtam mikor beszálltam a kocsiba, és ő ragaszkodott ahhoz, hogy vegyünk rögtön egy pezsgőt, mert úgyis meglett... Én ebben korántsem voltam biztos, de szerencsére neki lett igaza, szóval pezsgőztünk egy jót tegnap :)

Megvannak már a ballagási képek is, hát rólam nem a legjobbak, de végülis kit érdekel? :)
Jelenleg nem félek az érettségitől. Kiszámoltam, hogy magyarszakra az ELTÉn akkor is elég pontom lenne, ha mindenből 75%ot írnék, aminél meg tuti jobbat fogok. Szerencsére a felsőfokú 40 pluszpont, és van mögötte még egy angol 95%os középszintű érettségim, szóval az emelt angolt akár el is ronthatom :D Skandinavisztikára, ahova kell az emelt angol, úgyse vesznek fel, mert csak 20at vesznek fel minden évben :D

Alig várom már a bolondballagást meg a szerenádot meg az igazi ballagást! Meg az előtte levő utolsó napokat... Azok szomorúak lesznek. Már olyan kevés van... Már csak 18x fogom betenni a lábam az iskolába... Szerettem ezt a helyet, de már kinőttem.
Jöjjetek új kalandok!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat