Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Signore Italiano naplója


Signore Italiano [242047 AL], gazdája Signore Italiano
2016-11-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/242047
2016-11-13

Tegnap és ma együtt voltunk. Ugyanabban a hotelben szálltunk meg, mint a legelső találkozáskor. Akkor a "TE" rész melletti ablak ( szoba ) volt a mienk, - ahol egyébként az első képet csináltam, amin mindketten rajta vagyunk - azonban most egy erkélyes szobát kaptunk.

Miután leszállt a vonatról, és odajött hozzám puszit adni, meglepődött és nevetett, hogy kávés az orrom :)). Igen, úgy vártam, hogy becsokiztam az orrom a kávés csokival, mielőtt beért a vonata. Érezte a kávéillatot. Egyébként ezt azért tettem, mert előtte valamelyik nap mondtam neki, hogy pisztáciás jégkrémet eszek, és csokis lett az orrom. Képet akart róla, de mivel akkor már letöröltem, kénytelen voltam újra, szándékosan becsokizni az orrom, és csináltam erről neki képet. Úgyhogy gondoltam, most személyesen is láthat ilyet. :))

Aztán leültünk egy padra, és ott az állomáson bontottunk egy barna sört. Azt úgy iszogattuk, hogy takartuk, nehogy valaki ott dolgozó meglássa. :))
Éreztem ott az illatát! Meg is szagolgattam :)) Azt mondta, hogy nincs se parfüm, se krém rajta, szóval ő volt. Az ő illata. :) Uh...annyira, de annyira jó volt! :P :)

Az " OK, BUT FIRST COFFEE " feliratú póló volt rajtam. Tetszett neki, de mondta, hogy én nem vagyok ilyen. Tehát, hogy nem illik rám ez a hozzáállás, hogy először kávéra van szükségem. Igaza van. Egyetértek, és ezért se vettem volna meg magamnak ezt a pólót, de hát húgom vette nekem Angliában a tudtom nélkül, úgyhogy... :)
Aztán ebből kiindulva mondta, hogy ő pedig csináltat magának olyan felsőt, amin az van, hogy: "If you love me, let me sleep" :)) Hát igen, ha lenne egy ilyen közös párnánk, az jópofa lenne :))

Most ittuk meg azt a bort, amit szeptember 28-án kaptam Ilditől ( tanárnő ) az előadásomért. Pedig elvittem az előző közös hétvégénkre is, de akkor nem került rá sor.

A Jóban Rosszban-ra pedig most nem került sor. Utoljára az állomáson jutott eszünkbe, aztán már vasárnap, mikor újra, már késő volt.
Lehet, hogy csak a téli, hosszú együttlét alatt nézzük közösen? :)) Eddig mindig volt valami, ami miatt nem néztük :))

"Semmi nem változott." Ezt mondta a téli szabadságáról, amit együtt tervezünk tölteni. Nagyon örülök neki, hogy velem akarja. Egyre esélyesebb, hogy azt Aradon töltjük.

Előzőleg megkérdeztem tőle, hogy vigyek-e párologtatót, és mivel tetszett neki az ötlet, vittem is. Vittem illatos ( szilva és mandulás pite ) gyertyákat is. Na, igen ám, de a levendulás illóolajat itthon felejtettem :))

Bővült a tárgyi emlékek sora is. Az egyik a legutóbbi hotelünk szobájának kulcskártyája. Nálam maradtak, elfelejtettem leadni kijelentkezéskor :)) . Az Arena Plázában lévő Tescoban, a pénztári sorbanálláskor vettük észre, vonatindulás előtt. Szóval az egyik kártyát most neki adtam, a másik nálam van. :) Emléknek jó ez is.
Másik a "Veled, nélküled", amit én készítettem neki. Azt mutatja, hogyan élem meg a világot, ha vele vagyok, és hogyan, ha nem.
Illetve van még a Free Spirit póló, de arról majd még szólok.

Tárgyi emléknek minősülhet még a közös naplónk is, amibe kiírta a nekem szánt gondolatait, érzéseit. Én olvastam fel. Uh, az az érzés...szívmelengető, egyszerűen.. áh.. Nagyon jól esett. Egyszerűen nem tudom elmondani, milyen hatást vált ki bennem mindaz, amit azokon az oldalakon keresztül oszt meg velem... de nagyon jó! Nagyon-nagyon! Árad belőle a szeretet.. de olyan szeretet, aminek nincs párja. Imádom ezt, ami köztünk van, és nagyon hálás vagyok neki, hogy mindezt így meg tudja fogalmazni, és meg is tette.
Fogtuk egymás kezét, miközben felolvastam, ott feküdtünk egymás mellett, át is öleltük egymást néhányszor ( és persze puszik, csókok, nem is kell mondanom :P ). Micsoda érzés volt!

Megtudtam, hogy nézegette a küldött levél borítékán lévő kézírásomat, végigsimította...a levéllel aludt...Uh, mennyire de mennyire jól esik ez!
Mondják, hogy az ember szívéhez kell kulcs. Neki nem kell az enyémhez, mert a szívem megérzi, ha közel van, és önmagától kinyílik. Olyan tágra nyílik, mint senki más előtt nem tenné.

Aztán elmeséltem, hogy én hogyan éltem meg a dolgokat, miért "tűntem el", milyen gondolatok voltak bennem. Többször is a kezemért nyúlt, megfogta...hát...leírhatatlanul jól esett az is! Köszönöm Timi!

A vérrel kapcsolatos dolgot nem csináltuk.

Múlt alkalommal, mikor együtt voltunk, fel akarta húzni azt a bizonyos ruhát...mivel nem tudtam, mire készül, csak azt láttam, hogy fel akar öltözni, azt mondtam neki, hogy neee, ne öltözzön fel. :)) Így lemaradtam róla.
Na, de most megtörtént :P Elhozta, felhúzta. Nöm sömmi ruha! :P Nagyon sexy benne :P
Utána jól éreztük magunkat :P Nyehehehe :)))

Olyannyira jól, hogy észre se vettük, hogy ég a párna mellettünk :DDDD
Baszki :DDD Az egyik mécseshez ért a párna csücske, és amikor arra fordultam, észrevettem, hogy tűz van :DDD Még szerencse, hogy nem jelzett a füstjelző. :D
Rögtön ugrottam, nekinyomtam a szekrénynek, hogy eloltsam, ő is ugrott, gyorsan nyitotta az ajtót, ablakot :D Meztelenül mindketten, ha jól emlékszem, de én mindenképp úgy :))
Kitettem gyorsan a párnát az erkélyre, de akkor már nem égett, csak a füst miatt csináltam, nehogy érzékelje a füstjelző.
Álltam ott egy jódarabig kint, de a fura az, hogy eléggé hideg volt, és még mindig álltam... :D Hm, ebből látszik, hogy tényleg nagyon jó az a ruha. Vagy a ruha, vagy ő... vagy is is :D
Egyébként, amikor hirtelen ugrottam az égő párna miatt, ő azt hitte, hogy más miatt ugrok... :D

Olyan sincs, hogy valami ne boruljon fel/ ki. Most az egyik mécses viasza borult az ágyra és a kezemre. A nagy része azért a kezemre. Miattam volt. Amúgy korábban volt már bor, sör, talán kis pezsgő is. Miegymás..már nem emlékszem :))

Arcra is ment :DD Ezt szerintem nem szükséges bővebben kifejteni. Emlékszünk... :DD

Amikor felébredt reggel, pont elővettem ( nem...nem azt :D, olvasd tovább :D ) a narancssárga Free Spirit pólót, amit neki szántam, úgyhogy tudtam is mondani neki rögtön, hogy: "Ezt szeretném neked adni." Aranyosan mosolygott. :) Úgyhogy ez már nála van. Be is fújtam neki parfümmel. Meg köztünk is volt egy darabig, amikor egymáson feküdtünk, szóval mindkettőnk rajta van :P
Készültek olyan közös képek a szobában, amin ő azt a pólót viseli. :)
Visszaúton annyira hideg volt, hogy elővette a táskájából, és még azt is felhúzta :))
Legközelebb ő hozza majd ezt a pólót, én meg viszem a másikat, a fehér-piros Free Spirit pólót, és akkor két szabad lélek lesz együtt :))
Egyébként ennek az az előzménye, hogy egyik reggel, amikor telefonon beszéltünk, azt mondta: "Hagyjanak békén engem a szabályaikkal, szabad lélek vagyok!"
Na, ekkor nekem rögtön beugrott ez a póló. Este le is fényképeztem neki, bár akkor még (azt hiszem ) nem tudtam, hogy el is viszem, és oda is adom neki. :)

Hát...Tehéncsöcs. :DD
Reggel olvastam neki. :D Már ilyen közös élményünk is van :))

Az volt a tervünk, hogy mivel kaptunk egy welcome drink vouchert, és nem váltottuk be első nap, ezért, ha lehetséges, reggel iszunk rajta egy cappuccinot/ kávét. Reménykedtünk, hogy ez egyet jelent az első hápcival, ami előtte történik :D Sajnos azonban nem lehetett ezekre váltani. Ő narancsos Schweppest, én valami Liptont ittam. Már nem is emlékszem, milyet. Talán ő tudja, majd megkérdezem. Leültünk a kanapéra, és ott iszogattuk meg.

Ez után elsétáltunk a Városligetbe, ahol csináltunk közös képeket. Van rólam egy fán meditáló is :)) Róla pedig képsorozat, ahogy próbál felmászni a fára :P Remélem, nem törli ki, mert jó kis emlék lesz azokból később. Én mindenképpen szeretném visszanézni, pl. a téli együttlétünk alatt, forralt borozgatás közben. :) Söröztünk is, én pisiltam is. :))
Egy padra pedig ráírtam a nevünket, és a településeket. Majd visszamegyünk, és megkeressük. Van amúgy fénykép erről is.

Ja, a borról jut eszembe, hogy szombat este elmentünk a Tescoba, és vettem egy olasz bort ( meg egy magyart is, de azt nem ittuk meg ). Az volt az első olasz bor, amit közösen ittunk, ha jól tudom.

Már-már hagyománnyá válik, hogy mikor megyünk a Tescoba indulás előtt, vagy onnan megyünk az állomásra, megkínál egy rágóval. Ebben az az érdekes, hogy mindig ilyenkor :))

Na, ilyen még nem volt, mint ma. Rohantunk. Rohantunk a Tescoba, rohantunk a Tescoban, és rohantunk az állomásra is. Kellett is rohanni, mert a Tescoban a pénztárosok nagyon lassúak voltak. Sok időt vesztettünk ott. Pár percünk volt csak az állomáson, és indult a vonat. Szoros volt. Ha ezt egy külső szemlélő végig felvette volna, szívesen visszanézném az anyagot :D

Szintén vonathoz köthető dologgal zárom. Egy csajjal egész végig beszélgettem a hazafelé úton, de a végére már elaludtam, miközben ő beszélt hozzám :DDD Biztos észrevette :)))
De én mintha mi sem történt volna, nagyban bólogattam, hozzászóltam, meséltem...miután felébredtem :DDD Legalább két ilyen elalvásom volt :DD

Ez valamivel hosszabb bejegyzés lett, mint az eddigiek.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat