Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Signore Italiano naplója


Signore Italiano [242047 AL], gazdája Signore Italiano
2017-07-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/242047
2017-07-16

Vasárnap van. Milyen volt a hétvége?

Amíg rá vártam, sétáltam a városban. Elmentem a Városligetbe, megkeresni a padunkat. Sajnos már nem volt ott az írás, amit tavaly tollal írtam rá. Mindegy, a lényeg, hogy van róla fényképünk.
Meglepődtem, mikor láttam, hogy a „vizes vb” egyik helyszíne a Városliget. Nagyon sok rendőr volt. Amikor pedig megláttam a gépfegyveres TEK-eseket, főleg az egyik ostromjárművüket ( vagy mi az :D ), akkor aztán végképp. :D
Elmentem a Hősök terére is, nézelődtem, olvastam a szövegeket.
Az állatkertig már nem mentem. Viszonylag gyorsan eltelt az a kb. 3 óra, amíg beért a vonattal.

Abban a „boltíves” szobában szálltunk meg, amit ő talált a neten, és megtetszett neki. Amikor a recepciós asszony a szobalehetőségeket mutogatta nekünk végig, akkor rögtön egyre gondoltunk, ugyanazt a szobát szerettük volna, így nem volt kérdés :P Összhang. :)
Aztán elsétáltunk a boltba, vettünk söröket, vizet, elmentünk a padunkhoz, megmutattam a vizes vb körüli nyüzsgést.
Este elmentünk még az Aréna Pláza Tescojába, vettünk csípős rágcsálnivalót, és kiültünk sörözni, eszegetni, beszélgetni a pláza mögötti dombra. A csípős rágcsából még maradt egy kevés az alján, amit nem ettünk meg. Sőt, azt én még hétvége után haza is vittem, és otthon ettem meg :D
Később a szobában boroztunk és pizzát ettünk.
Míg a pizzát vártuk… őőő.. aham :D
Erről jut eszembe az a mondat, hogy: „ Miért húzod ki?...Ne vedd ki!” :P Meg az az arc, az a mosoly közben :P :D

Másnap reggel mentünk az állatkertbe, és majdnem percre pontosan záráskor jöttünk csak ki.
Nagyon jó volt, főleg azt élveztem, hogy láttam az arcán az örömöt. Ezt sokszor próbáltam is megörökíteni. Nagyon sokat fényképeztem.
Utána sétáltunk még egy picit, benéztünk a Széchenyi Fürdő bejárati termébe, a Hősök terén is voltunk, ahol megmutattam Tas vezért is, aztán le akartunk ülni egy padra a Városligetben, de sehol se találtunk olyat, ahol magunk lehettünk volna. Így leültünk egy dombra, és ott söröztünk, rágcsáltunk, beszélgettünk. Körös-körül játszottak a kutyusok. :)) Jó volt az ölében feküdni, nyugalomban. Volt ilyesmi 69-ben is :D Talán el is tudtunk volna úgy szundítani. A természet lágy ölén, az ő lágy ölén :)






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat