Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Majoros Ákos naplója


Ákos2001 [29102 AL], gazdája Majoros Ákos
DVSC-DVTK

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/29102
DVSC-DVTK

DVSC-DVTK 3-0 (2-0)

Nem úgy alakult a meccs, ahogy számítottunk rá sokan. Az elején jobb volt az ellenfél, de gólt nem lőttek. Amikor enyhült a nyomás kaptunk 2 potyagólt messziről. A második félidőben jobbak voltunk, de csak egy kapufáig jutottunk. Nagy ziccer volt, 3 méterről kapufát fejelt Szarka. A helyszínen voltam, ez után és egyébként is nagyon ideges voltam. Utána labdaeladásból, megpattanásból kaptunk sajnos mégegyett. Több volt ebben a meccsben. Fejben nem voltunk elég jók, de nagyon. Ezt Vitelki is elmondta. Nagy bajban vagyunk, ugyanis kieső helyre kerültünk. Hátha Vitelki egy egész hét alatt többre megy, bár a Videoton lesz az ellenfél.
Nagy baj még plusszba, hogy Eleket elvitték Kazahsztánba. A vezetőség nem bírta marasztalni, de remélem látjuk még itt( ő is ezt mondta). Nehéz volt eddig pótolni, amikor hiányzott, most remélem sikerül.
Azt mondják csütörtökön mutatják be az új edzőt. Reméljük Bódog lesz az, de egyéb magyar edzők is rajta vannak, akik nem biztos, hogy jók lennének. Hozzáteszem Bódog is csak másodedző volt eddig. Bizakodunk, mást nem tehetünk.

Hajrá Diósgyőr!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat