Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Andika naplója


Andriska junkie [141251 AL], gazdája Andika
2017-07-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/141251
2017-07-16

Dunaújváros- Rock Maraton 2017.
Túl vagyunk egy nagy lakásfelújításon, és párommal elhatároztuk, hogy pihenünk egy kicsit. Egy hét tömény metál! 6 nap, napi 12 óra, 3 színpad, őrület!
0. nap (hétfő)- helyi és kisebb bandák bemelegítették a hangulatot.
1. nap (kedd)- Kylfingar, Niburta- sok volt nekem a balkán metál- Tyr, Amorphis, Paddy and the rats, Dalriada- superek voltak és a Virrasztók- szerintem a legjobb koncert volt a héten.
2. nap (szerda)- Moby Dick- keményen nyomták, Lord- amit várunk tőlük, superek, Ossian- hát Endre megint ittas volt, a műsor jó lett volna, sok volt a beszéd, erősen kapaszkodott a mikrofonba,Archenemy- nagyok voltak. A HCHC super volt- Kareszék egyre jobbak. Találkoztunk Hényel Csabival, együtt tomboltunk a fiúkra.
3. nap (csütörtök)- Nevergreen-super volt, Agregator- nagyon jó,Magor- fergeteges, Cadaveres- nagyok voltak,Appy and the pea, Moonspell, Katatónia jól nyomták.
4. nap (péntek)- Sajna a Tales of Evening- Junkies- Christian Epidemic egy időben volt, Andrisékat (cukika volt) választottam- a Nihil 20 éves, ez adta a koncert gerincét, jók voltak. Angerseed, Hammerfall, Xandria jók voltak. A Road szokásos örület, tömeg, jó hangulat. A napot a Zorall zárta. Voltunk "fekete misén" amit a Batushka celebrált.
5. nap (szombat)- Ektomorf- Obituary- Sepultura örület! Bill jól nyomta a bluest. Fostartály- Gutalax nagy shot csinált, wc papír dömping, Suicidal Angels keményen nyomta.
Gyorsan eltelt a hét, jót pihentünk, jöhet a munka.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat