Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Andika naplója


Andriska junkie [141251 AL], gazdája Andika
2019-07-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/141251
2019-07-09

A héten Rockmaraton- Dunaújváros
Szállásunk Kulcson van, eddig ez volt a legdrágább foglalás, de elég lepukadt a hely, közös mosdó, wc nehéz hetük lesz!!
Tegnap 0.nap jó volt, jó kis bandák nyomták, bemelegítették a hangulatot!:Born Again, Morhord, Wrong Side tetszett.
Az 1. nap zúzós volt. ÉHENKÓRÁSZokkal nyitottunk, de szó szerint, mert a bejáratnál találkoztunk, akkor csekkoltak be. Nagyon ütős, jó koncertet nyomtak.
Majd "beköltöztünk" az Aréna sátorba, jó kis deth-black est volt: Infest, Nervosa, Kill With Hate, Guttad, Vader. Megnéztem a Tales of eveninget- nagyon szeretem, jók voltak! Láttuk a Metal Church és a GloryHammer végét, belenéztünk a Rhapsodyba. Fárasztó, bólogatós nap volt!
2. nap kicsit hosszúra sikerült! HCHC- vel kezdtünk, nagyon jók voltak Kareszék, bemutatták az új számukat is! Majd Dorothy, a lányok nagyon szét voltak esve, valószínűleg ihattak, mert össze- vissza konferálták a számokat, volt amit kétszer is elnyomtak, Brigi mindig csendben szokott lenni, most meg énekelt, fosta a szót, jó kedvük volt. A Dalriada csalódás volt, igaz végig énekeltem, zúztam a koncertet de nem tetszett. Gyenge kezdés és folytatás, lassúak voltak, alig volt "dög" a számokban. Unom már a walesi bárdokat, van egy csomó Arany feldolgozásuk, tök jó a Borvitéz a Szondi, a Szent László , miért ez kell erőltetni. A legszebb A rab gólya, amit Arany a szabadságharc elvesztésekor írt, törött szárnyú gólya, aki nem tud szállni, szerintem ma is sokan így érezzük magunkat, ez lehetne egy DALRIADA HIMNUSZ!!! A ROAD fergeteges volt és volt a kedvencem a "nagyon hideg kék". Jó volt a Kylfigar, Finntroll, Eluveitie. Az Aréna sátorban ütős hardcore est volt, zúzós fellépőkkel, a napot a Don Gatto zárta.
3.nap- kicsit "káosz" volt mert sok volt az ütközés, így nem minden kedvencet tudtunk megnézni. Athame- vel kezdtünk, majd Agregátor super volt, Mikus Tomi eltörte a lábát, így most nem szántotta fel a színpadot de azért jól nyomta. Majd a nagy kedvenc a SearBliss jött, super volt, közben elkezdődött a Nevergreen a másik színpadon, a közepére átértünk, nem volt Matlári így szinti sem, kicsit laposabb volt a hangzás, de jó volt látni őket. Én a Junkiesre mentem, párom a Bornholm-ot nézte. Andris ismét cuki, megint elmondta, hogy ő Dunaújvárosba nőtt fel, de jó volt a koncert, nagyon bírom őket. Belenéztünk az Insomniumba, nekem tetszett, majd megint választás, Marduk vagy Ossian??? Mardukot néztük meg , ütős-jó koncert volt!
4. nap: Red Swamp végére értünk ki, A Magor super volt, élvezték a nagy színpadot, fülig ért a szájuk mert sokan voltunk, jól játszottak. Majd jött egy esős Auróra, kicsit eláztunk de jó volt. Bloody Roots, sajna Cadaveres -Moby Dick- Gutalax egy időben, én Smiciéket néztem, párom a wc papír dömpingbe kapcsolódott be. Majd zúzós zárás: Venom, Napalm Death, Soulfly.
5. nap: Belenéztünk a P.Boxba, mióta Pityi meghalt nem igazán követem őket, a régi számok ütöttek, az újak langyosak. Wats My Dying, Apey and the pea, Bömbers, Aborted jók voltak. Nekem a LORD a mindenem, hozták is a formájukat, super volt! Végül Anselmo "illegalis" Pantera-ja zárta a napunkat. Éjszaka elindultunk haza, jó volt vezetni, nyugi volt a pályákon. Jól éreztük magunkat, pihentünk, kikapcsolódtunk.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat