Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sajt naplója


Miska Pupu 2 [34925 AL], gazdája Sajt
2018-11-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/34925
2018-11-03

Kedves Naplóm!

Újabb év :)
De még milyen...mozgalmas.
Legfőképp az elmúlt két hónap, és még a következő.
Vettünk egy házat, és az új kocsi is megvan :) De ne rohanjunk annyira előre...
A tavalyi bejegyzéshez képest továbbra is élvezem a vállalkozók életét. Nagyon jó igazából, de munka túl sok is van. Persze ez jó, csak hát én erősen munkamániás vagyok, így a korábbi vitáink kedves párommal továbbra is fennállnak a túl sok munka kapcsán. Nekem már több igényem van a pihenésre,v agy a kimozdulásra...a tavalyi félévente egyhez képest már 2 havonta egyre volna is igényem...ez fejlődés, de a párom szerint ez is kevés...jólvan...szerintem én sokat fejlődtem az elmúlt években párkapcsolati szinten, csak Ő ezt nem látja, hiszen a változás nem annyira markáns.
Komoly háborúk voltak azon is, hogy vegyünk valamit közösen vagy sem...végül is vettünk kocsit is. Ez után meg, mivel régóta nézegettük a házakat, jött egy remek lehetőség, amivel éltünk is. Elköltöztünk vidékre, vissza Somogyba. Ez komoly távolság Budapesthez képest, és nagyon sok ingázással jár. De nem érdekel. Olyan szép helyen sikerült olyan jót találni, hogy megéri, h szenvedni kell az utazással. Ezt is közösre vettük, és nem is bántam meg. Ha gond lenne, akkor is meg tudnánk egyezni. Szóval király...csak ki kéne pakolni a dobozokból...nincs fürdő, se meleg víz, a számítógép a konyhapulton...de így is király...és minden nappal jobb lesz :)
Összességében jobb minden, és fáradtabb is vagyok. De haladunk. Munkában, életben, stb.
Talán még esküvő is lesz...no nem a következő bejegyzésig :D...de a jövőben. Meglátjuk.
Mindenesetre ha valaki vette a fáradtságot, hogy ezeket a posztokat végigolvassa, dobjon már egy üzit. Szerintem az elmőlt tizenX év alatt senki se olvasta még. Érdekel, hogy valaki látta-e már, vagy ez csak egy egyszemélyes szociális kísérlet, a jellemfejlődés megfigyelésére :)
Köszi :)
Majd jövőre :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat