Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sajt naplója


Miska Pupu 2 [34925 AL], gazdája Sajt
2020-10-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/34925
2020-10-31

Kedves Naplóm,

Hát itt vagyunk, megint egy év. Hát az elmúlt évek se volta gyengék, és az idei se volt semmi. Menjünk kronológiai sorrendben, talán az a legjobb.
Visszaköltöztünk Budapestre. A vidéki élet, ahogy azt sejteni lehetett, felőrölt minket kicsit. Eladtuk a vidéki házat, annyi befektetett munka után. Szerencsére jól jöttünk ki belőle, és ez a lényeg.
Aztán megérkezett a COVID. Ezt senkinek nem kell bemutatni, marha sokat voltunk otthon, és ebben a percben a második hullám is bőszen tombol otthon.
Ebben a csodás elvesztegetett karanténos tavaszban és nyárban megvolt a lánykérés. Semmi extra, tudni lehetett, h meglesz, így nem sikerült meglepetésre. Ezt kicsit sajnálom, egész életemben egy olyan lánykérésre vágytam, ahol meglephetem a páromat, és Ő nagyon boldog lesz erről. Hát majd egy másik életben :D
Sőt, a hivatalos esküvőn is túl vagyunk augusztus 21-vel. Hivatalosan és férj lettem és van feleségem. Nagyon durva. Rohadtul durva.
Aztán megint sikerült egy komoly fordulatot hozni a munkámban. Ismét kijutottam Szingapúrba. Elvben jövő tavaszig, dehát kitudja. Én már nem tervezek semmivel, majd lesz ami lesz Minden amit elterveztem, megcsesződött. Most ink élvezem a helyzetet...vagyis limitáltan, a feleségem csak decemberben jön utánam, úgyh most kicsit magányos az élet, de nagyon bízom benne, hogy életünk egyik legjobb időszakát fogjuk itt átélni. Bejutni nehéz, de legalább nincs COVID.
Aztán ezután nem tudom, mi jön...innen nézve Magyarország annyira de annyira szar hely lett. Ha nem lenne meleg, életem hátralévő részét itt tölteném. Otthon katasztrófa a helyzet, gazdaságilag, COVID ügyileg és minden egyéb...lassan azért ráfordulunk a gyerekvállalásra, és a nyári villám se kívánja a gyerekének azt az oktatást és egészségügyet, ami otthon van. Egyre valószínűbb h nem akarok otthon élni. Ez ugyanakkor brutálisan kétségekkel tölt el a családom miatt. Nagyon erősen lamentálok egy egyszerűbb életen, ahol van egy kis kertem, és elvagyok az állataimmal, és nem stresszelek a világ dolgain, csak nyugalomban élek. Egyre jobban megértem, akik ezt csinálják. Ugyanakkor szakmailag most vagyok a csúcson, és erről leszállni azért nehéz. Még van pár jó évem, meg kéne lovagolni ezt a hullámot, de annyira nem tudom mit hoz a holnap :D Visszaolvasva a tavalyi meg korábbi bejegyzéseket, úristen mennyi minden változott. Nagyon komoly fejlődéseket értem el személyiségben és egyéb téren is, és sajnos az egy év, ami két ilyen bejegyzés közt eltellik, egyre rövidebbnek tűnik. Ez ijesztő azért :D
Idén viszont létrehoztam egy Google Drive doksit ennek a naplónak. Sajnos attól tartok, szét fog esni a Teveclub. Gyakran elérhetetlen, és az oldalt nagyon régi kódban írták, manapság meg már senkit sem érdekel a Teveclub, csak a régi öreg motorosok nyomják, mint én. De már én se lépek be naponta. Nagy kár lenne, ha ez a napló elveszne. Egyszer majd megmutatom a családomnak, mint egy ultimate easter egg az életemről, ahogy én láttam, minden évben, minden hibámmal, gondolatommal és egyéb dolgommal együtt.
Köszönöm kis naplóm.
Jövőre folyt köv.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat