Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sajt naplója


Miska Pupu 2 [34925 AL], gazdája Sajt
2019-11-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/34925
2019-11-01

Szerbusz Kedves Naplóm!

Hát elértünk egy ismét őszi szünetig, ismét itt a bejegyzés ideje.
Tavaly, amikor ezt írtam, elég mozgalmas volt minden, nagyon nagy várakozással tekintettem a jövőbe. Ehhez képest az elmúlt egy év kicsit máshogy alakult, mint ahogy terveztem. Nehéz éven vagyunk túl, amit egész évben heti minimum 400 km levezetése mellett ingázással töltöttem. Eszméletlen fárasztó volt, és a kapcsolatom is erősen megsínylette.
A vállalkozói lét most kicsit háttérbe szorult, ink permanens szerződésekkel foglalkoztam, ami egyfelől jó ötletnek tűnik, másfelől nem. Ha egyszer bejön, rohadtul megérte, de ha nem...
A legnagyobb baj, h ebben a percben nem látom h be fog-e jönni v sem...ezt a jövő dönti el...bár ma nagyon jó hírt kaptunk munka téren, ami a jövő évünket teljes mértékben befolyásolja :)
A kapcsolatomban voltak hullámvölgyek, de együtt vagyunk, szeretjük egymást, és közösen tekintünk a jövőbe. Sokszor megkapom h miért nem volt még eljegyzés...elvégre is lassan 6 évnél tartunk, ami után azért illik, de én úgy vagyok vele, h egy kicsit jobb helyzetet várok, ahol nem a kapcsolat javulását várom a lánykéréstől, hanem a jó még jobbá transzformálását. Nem arról van szó, hogy nem akarom, mert Vele szeretném leélni az életem a jelenlegi tudásom szerint, egyszerűen még nem érzem h eljött az ideális pillanat...vagy az ideális gyűrű...
A vidéki élet am tetszik, a páromnak sajnos annyira nem. Ebből is van konfliktus, és bizony neki van igaza, ezt nem lehet elvenni Tőle. Valóban úgy fest, hibás döntés volt. Ez valószínű nagyon. De legalább van valamink, ami a miénk. Ez még a jövőben hasznos lehet, amennyiben úgy hozza a sors.
Összességében véve boldognak tartom magam, habár bizonyos faktorok sokat visszahúznak, de ennek ellenére is nagyon optimistán tekintek a jövőbe, mivel a kilátásaink és a befektetett idő úgy fest megtérül. Minden erőmmel ezen vagyok, és remélem, menni is fog.
Az idei évi tanácsom mindenkinek az, hogy ne féljetek belevágni új dolgokba...én is nagyon féltem, most is sokat félek, de egyre inkább érzem, ez a helyes. Az új dolgok visznek előre, vagy ahogy a Főnököm mondaná, csak a komfortzónán kívül lehet fejlődni, és Ő gondoskodik arról, hogy ott elég sokat is tartózkodjak.
Köszönöm a figyelmet, találkozunk jövőre.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat