Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Fatime naplója


LULA [92679 AL], gazdája Fatime
2004. november 14.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/92679
2004. november 14.

Szia Kedves Naplóm, és Sziasztok Kedves Olvasók!

Ma nem morogni fogok, hanem mivel elolvastam eddigi bejegyzéseimet - volt rá okom -, rá kellett jönnöm, mennyire figyelmetlen vagyok.
Minden egyes irományomban van helyesírási hiba((. Bocsánat! Legközelebb jobban figyelek. Ennyi idős koromra megtanulhattam volna már mit hogyan kell írni. Remélem megbocsátjátok, és Te is Kedves Naplóm.

Tartozom egy beszámolóval. A nyaralás klasszul sikerült. A hely is vonzó, az emberek is irtó barátságosak, csupán a szálloda tulaj, és az alkalmazottak nem nyerték meg tetszésünket, és ez épp elég ahhoz, hogy ne ajánljam a hotelt. A város Kőszeg. Ezt a helyet, és környékét bárkinek javasolom. Nagyon szép. Sajnos Sopront kicsit átalakították mióta legutóbb ottjártam, azért még ma is vonzó. Közel a határ, bár mikor át lehet jutni Ausztriába. Elárulok valamit. A strand ocsóbb mint idehaza, nem is beszélve a medencék számáról, tisztaságáról, és sok egyéb ingyenes kiegészítőről. Ebbe beleértendő a 4 emelet magasból, zárt csőrendszerben történő lecsúszás, ahonnan érkezés a szabadtéri medencébe történik, és egy "pusztán" 2,5 emeletnyi, ám igen hosszú, szintén zárt rendszerű csúszda, amely fedett helyen ér véget. A fedett részben élmény- és hullámfürdő, szolárium, masszázs, edzőterem, a szabadban teníszpálya, nem 1-2, hanem sok. Bárhol helyet lehet foglalni az előre kikészített napozóágyakon. Elég sok napernyő ad hűsölési lehetőséget, ha nagyon tűzne a nap. Ez persze mind benne van a belépési árban, mely még mindig kevesebb, mint a Bükki Gyógyfürdőé.
Ha még nem jártatok Szombathelyen, ne hagyjátok ki, mert nagyon szép város.
Kőszegen béreltünk bicajt, és elég hosszú túrákat tettünk. Irtó jó dolog. Az ember nincs menetidőhöz kötve, ráadásul szűk helyen elfér.

Legutóbbi bejegyzésemkor beszámoltam arról, hogy van valaki, akivel felüdülés levelet váltani. Nos örömömre azóta találtam egy másik nagyon szimpi levelezőtársat. Nem örülnék neki, ha egyszer csak nem írna!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat