Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Fatime naplója


LULA [92679 AL], gazdája Fatime
2004.06.28.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/92679
2004.06.28.

Szia Kedves Naplóm!

Azt hiszem, azzal kellett volna kezdemen e napló vezetését, amivel most folytatom, de akkor úgy láttam helyesnek, ahogyan cselekedtem.

Nos. Családom 3 főből, és 1 cicából áll. Van egy fiacskám. Ő már komoly férfi. Gépészmérnök-programozó, és Bp-en dolgozik. Ő stabil 4-sel kezdett, és 4-sel diplomázott. Mindkét esetben. Van esze, még nem házas:-))).
A kislányom, az idén ballagott általánosból. Az család büszkesége. Iskolaelsőként végzett. Egyedüli olyan tanulóként, aki végig kitűnő volt.

Ne nézzétek őt strébernek. Célja van, igen komoly célja, ahhoz pedig tudás is kell. Tanulmányait Ő egyedül a suliból, kéttannyelvű középiskolában folytatja. Még valamit el kell áruljak róla. Nagyon szerény. Soha senkinek nem büszkélkedik,pedig lenne rá oka. Tavaly országos 4., az idén országos 2. lett angolból. A többi tantárgyból is küldték versenyre, de ilyen szép helyezést egyikből sem ért el. Lett pár tantárgyból megyei helyezett, megyei első, de országosra angolból jutott be.
Egyelőre komoly, megfontolt kislány, és rengeteget segít amellett, hogy jól tanul. Nem sportol, de remélem, hamarosan kedvet kap hozzá. Egy jó tanár kérdése az egész.
A cicánkat találtuk. Kis satnya jószág volt, ma a család kedvence. Fekete, házi-sziámi keverék. Az övé a lakás:-)). Amikor hazavittük, a morzsát is felnyalta, ma már csak a Kitekat felel meg neki, bár ha más nincs, a Darlingból is megeszik 1-2 fajtát. A legnagyobb megpróbáltatás számára a fürösztés. Persze lehet azért, mert mi meg olyan jókat nevetünk szegényen.

Úgy érzem, ennyivel tartoztam, és most kerültem egyensúlyba.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat