Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Fatime naplója


LULA [92679 AL], gazdája Fatime
2009-02-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/92679
2009-02-06

Szia Kedves Naplóm!

Huh jó régen írtam...Nem is nagyon volt kedvem. Írnivaló lett volna... Most pótolom.

Időközben a fiam pesti lakos lett. Még mindig nem nős, de az élettársával közösen vásárolták a lakást. Szerencsére mindketten dolgoznak!!!

A lányom szín ötössel érettségizett. Pontszámai alapján felvételt nyert volna az ország összes egyetemére. Az ELTE-t jelölte be első helyre. Megnéztünk néhány koleszt. Lehangoló látvány fogadott. Teljesen elment tőle a kedve, de az ELTE-től - a híre miatt - nem.

Aztán kaptunk egy kedvező albérlet ajánlatot a szomszédtól Szegedre. Azt mondta, a nevelt fia lakásának 1 szobája a lányra vár, és csak a rezsi rá eső részét kell fizetni.
Jelentkezési lap SOS módosítva. Első helyen a SZETE. Sajna, elküldtük a módosítást, amit már nem lehetett visszacsinálni... Egy hajnalban eszembe jutott, nem ártana megnézni azt az albérletet, és írtam a tulajnak - miért is nem előbb???
Kiderült, évekre ki van adva, csak erről a "mama" nem tud. Teljesen letörtünk... Főleg a lányom. Maradt tehát az ELTE helyett, a SZETE jogi kara.

Megnyugvásunkra mellé állt a szerencse, és egy olyan diákotthonba sikerült felvételt nyernie, ahol egy 3 szobás lakásban laknak öten. Nincs tömeg. Szuperül berendezkedett az 5 lány. Ki ezt, ki azt vitt. Értelemszerűen saját konyhájuk, fürdőszobájuk van. Remekül érzik magukat. Kicsit messze van az egyetemtől, de ott áll meg a ház előtt a busz. Nagyon megéri, hogy többet buszozik.... Pesten sem tuti, hogy a legközelebbi kollégiumba vették volna fel...

Az egyetemmel is megbarátkozott. Az első félévet 4 db ötössel, és 7 db négyessel zárta. Szuper csaj!:-))).
Mindenki nagyon büszke rá, teljes joggal!:-))).

Tavalyi nyaram fogásznál töltöttem. Elkészült a "csodafogam". Szájon vágni nem szabad, mert egy fürdőszoba átalakítás ára van benne...:-)))).

Az idén idehaza nyaralgatunk.

Jövőre remélem, sikerül elutazni valahová 8 napra. Spanyolországba vágyom... Majd kiderül, mi valósul meg.

Az a fotó, ami most kint van, Korfun készült tavaly előtt. Nagyon szép a tenger, és csodálatos a felhők között repülni. Mint valami hatalmas paplan alul felül...

Korfu egy igazi üdülő paradicsom. Törzslakosa kevés van. Zömmel vendégházak, hotelek, butikok, szórakozó helyek teszik ki az utcákat.
Van persze hegy hálózott olajfákkal,hogy az olajbogyó ne hulljon a földre, és csodálatosan tiszta a tenger!!! Még az ici-pici élőlényeket is lehet látni, amint mozognak. Egyszer fújt a szél, és hallottam a morajlását. Soha nem feledem. Nagyon közel, kb 100 m-re volt a szállásunk a tengerparttól. Minden hajnalban felkeltem megnézni a napfelkeltét, és ki nem hagytam a naplementét. Valami fantasztikus látvány. Ha teheted, feltétlenül menj el!

A házunk időközben kapott hőszigetelést, és nemes vakolatot. Végre elfogadhatóan nézünk ki! Nem semmi, amibe került, de már nagyon ráfért.

Az emberek irtó furák... Vagy én vagyok az??? 11 éve egy orvosi műhiba miatt mozgáskorlátozottá váltam. Úgy nézek ki, ahogy a fotón látsz.
Nincs is velem senkinek semmi baja, amíg meg nem tudja, hogy mozgi vagyok. Miután ez kiderült, szép lassan elkezdenek ritkulni a levelek... Már mosolygok rajtuk. Ugyanis én sem álltam sora a mozgiságért, és higgyétek el, mindenkinek megvan a lehetősége rá, csak van aki szerencsés és megússza. Én így jártam. Ez egy állapot, amin folyamatosan javítok.
Műhiba pert is tervezek, de az egy konyha átalakítás+ berendezés árába kerülne, és annyim sajna nincs - egyelőre!

Ne érts félre! Nem koldulok! Pusztán leírtam, mint tényt.

Hogy a mozgáskorlátozottságomat miért tettem közzé??? Hogy tudd kivel állsz szemben, és ha úgy érzed, számodra megalázó egy karos mankós nővel levelezni, netán találkozni, sétálni, társaságba, színházba menni, lapozz tovább...

Legyen szép a napod!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat