Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Fatime naplója


LULA [92679 AL], gazdája Fatime
2004. június 23.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/92679
2004. június 23.

Szia Kedves Naplóm!

Sokáig rágódtam rajta, mire megnyitottalak. Nem azért tettem, hogy a velem megtörtént, vagy talán megtörténő eseményeket lejegyezzem, hanem mert remélem olyan is olvassa, aki a TC-programozásáért felelős.

Egyre több dolog bosszant. Nem tudom miért nem lehetett meghagyni ezt a klubot olyan formában, mint ahogyan indult? (Igaz, a kimért tej is jó volt régen, abból legalább lehetett aludt tejet készíteni, míg a maiból egyből keserű túró lesz, 1 literből max. 1 dl. Vízből, és porból sosem lesz tej. Bocsi a kitérésrt, ez csak hasonlat.)

Miért kellett ilyen, olyan naplót nyitni? A kutyát nem érdekli pl. Doki naplója, csak hátráltatja a tevéhez jutást, ami olykor így is iszonyúan nehézkes.

Ez a rendszer tele van hibával. Jó lenne, ha a kaszírozás
helyett /ilyen, olyan kaja, pia, gyorstanulás, próbajáték stb/ azokat próbálnák meg rendbetenni, hogy végre ne ácsorogjon a TC, ne kelljen olykor fél órát várni egy weboldal megjelenésére, ne kelljen örökké frissíteni egy levél megérkezése érdekében.

El nem tudom képzelni, miért csak egy bizonyos ideig ingyenes a napló megnyitása a tagok részére. Ez is egy kaszírozási lehetőség? Egyébként az ember naplót magának ír, ami mások számára titkokat tartalmaz. Ezt még a "nagyfiúknak" is illene tudni.

Aztán ott a kép-feltöltési lehetőség a karivezetők számára. Miért csak 7 képig ingyenes???

Azért körül kéne nézni kicsinykét! Itt nem mindenki keresőképes. Gyerekektől pedig nem szabadna, még közvetetten sem pénzt kicsikarni! Ha korábban működött a TC, és jól működött, akkor működne most is, csak nem kellett volna beleberhelni.

Iszonyúan dühítő dolog, hogy nem lehet egy híranyagot befejezni, mert 2 sor nem fér bele az 500 karakterbe.
Doki naplója helyett inkább ezt a kis tolarenciát kéne meghagyni.

Akit érdekel,hogy mit tud megtanulni kedvence, úgy is megnézi. Akinek van pénze datira, vásárol ilyen olyan finomságot, vagy bármit, ami elérhető, de nem lenne szabad, mint a TV-ben örökké ezzel jönni!

Mutassatok 1 oldalt, ahol a chaten kívül, nem szerepel valamilyen formában a dati, vedd meg, próbáld ki! Tiszta agymosás!

Emberek, fiatalok, idősebbek, de emberek vesznek össze datolyákért. Miért kell valamit datolyával tönkretenni?

Ennyi. Lehet, összevisszaságnak tűnik, de azért remélem érthető.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat