Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gubk Balázs naplója


Fanta(sztikus) [96752 AL], gazdája Gubk Balázs
Angolt kéne tanulnom+Agykontroll

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/96752
Angolt kéne tanulnom+Agykontroll

Angolt kéne tanulnom...de nem tanulok, mert itt írom a naplóm.
Naplót jobb írni mint angol dogára tanulni.
Ha legalább szövegértés lenne a dogában...de nem:::> nyelvtan lesz...az meg múltkor is egyes lett csak a többi feladatom (levélírás, szövegértés...stb) Úgy ahogy felhúzta...Így kettes lett az angol dogám..."Pazar" mi? Hát nem örültem neki...de ez van...majd a mostaniba beleadok apait-anyait...de félek hogy így is 1es vagy 2tes lesz...pedig érettségi előtt még 4-5 voltam angolból...érettségim meg 5 lett.
Ezt a látványos romlást annak tekintem hogy más suli, más tanár, xar könyv, és hogy az egyéb tantárgyakra koncentrálok amiből van vizsga (angolból nincs...csak ha buksz vagy hiányzol sokat)...de ha így folytatom bukok és ezért vizsgázhatok...de nem akarok...úgyhogy nem adom fel...SIKERÜLNI FOG!!! NAPRÓL-NAPRA JOBB ÉS JOBB!
Bocs gyakoroltam az agykontrollt... valamikor voltam 1 3 napos tanfolyamon. :) 9 éves lehettem kábé...megtanultam legyőzni Stressz Manót és megismertem Relax Manót...Ja meg le tudok menni alfa szintre José Silva 3-ról 1-re módszerrével.
Ja és a belső órámat is sikerült néha beállítanom pontos ébresztésre (beállítottam hogy reggel 6kor kelek és láss csodát tényleg 6kor kipattant a szemem...és felébredtem minden segítség nélkül...pontosítok csak a belső órám segítségével... :)
Mára ennyi.

Csáó!
Györgyi :) ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat