Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gubk Balázs naplója


Fanta(sztikus) [96752 AL], gazdája Gubk Balázs
Még nem tom mi lesz belőle... :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/96752
Még nem tom mi lesz belőle... :)

Mint írtam még nem tudom mi lesz a mai naplóírásomban.
Spontán müködök ma. :) Fő a kreativítás! ;)
Az igazság szerint elég fáradt vagyok...és tompa az agyam.
Legalább a holnapi nap dogamentes lesz...csak sokáig fog tartani 15:20-ig... :)
Jut eszembe: Ma mégsem írtunk dogát vállalatok és intézmények belső felépítése órán. Hál' Istennek!!! Anyunak +említettem, hogy hiába keltem ma hajnali 4-kor, hogy tanuljak...erre Ő azt mondta, hogy a tanulás soha nincs hiába. Igaz. De ezzel elértem, hogy baromira fáradt vagyok...és ha így folytatom az alvásom beosztását (ezen a 7en minden nap 4-5 óra körül keltem mindig és 23-24 óra fele vágtam be a szunyát) akkor a pénteki töri vizsga alatt fogok elaludni. :) Igen... -bevállalom mint Dr. Csernus-...ez az én hibám lenne...mert hülén (nem vagyok ennyire rossz nyelvtanból...csak ez cenzór kicselezés...bár ha ezt a szót Vágó István is kimondja a Legyen Ön is milliómosban...meg nemrég még ennél cifrábbat is...bár ekkor nagyon-nagyon ideg volt egy informatikus miatt, akkor csak nem lehet annyira csúnya szó...neeeem? ;) ) osztom be az alvásidőm, mert mindig találok valamit a TV-ben...aztán rájövök, hogy ezt is csak azért néztem meg...hogy 1 jót bambuljak ki a fejemből...gondolkodás nélkül...mert ezek a filmek arra jók csak. :) Az egészben az a rossz...hogy gyorsan eltelik az idő és ezt nem veszem észre...aztán meg reggel nem bírok felkelni... :)
Már lassan összefolynak a betűk...úgyhogy mára ennyi...azt hiszem így is túl teljesítettem, ahhoz képest, hogy nem is tudtam mit fogok írni... ;)

Szió!!!
Csáó!
Györgyi ;) :)

ui: Jó éjt! & Szép álmokat!

Ha nem mostanában olvasod el akkor valószínűleg lehet hogy egy másik napszakban...igaz?....akkor viszont helyettesítd az elköszönésembe ezeket: Jó reggelt! & Jó ébredést! ; Jó napot! & Érezd jól magad! ; Jó éjszakát! & Jó bulizást! ; vagy amit akarsz tenni :)

Pá! :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat