Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gubk Balázs naplója


Fanta(sztikus) [96752 AL], gazdája Gubk Balázs
Pont az a cím...amire gondolsz.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/96752
Pont az a cím...amire gondolsz.

Szia!

Először is gondolj légyszi 1 szóra....megvan?
3...........2.........1........OKÉ....amire gondoltál az a címe a mai naplómnak...majd írd meg légyszi mi az, hogy én is tudjam... :)


Most 10:05 van...11 kor indulok suliba...
Ha hazajöttem írok...vagy csak kicsit később...mert könyvtárba megyek...tegnap is voltam csak elfelejtettem, hogy a közeli könyvtárnak van 1 olyan rossz szokása, hogy szerdánként zárva tart... :)
Úgyhogy ma újra megyek...kaptam 900 Ft-os bűntetést...mert 3 könyvet még nem vittem vissza....pedig megnyugog6nának nem akarom eltulajdonítani... :) ....de kifizetni az arukat sem akarom....ha nem vinném vissza...a sok bűntetésből évek alatt többszörössen kijönne... :)
Uhhh kicsit elkalandoztam...
Szóval még írok...less vissza...ide... :)

Ideiglenes: ---> Szió!
Györgyi (Én is ideiglenes vagyok csak 1 kicsit hosszabb időre maradok itt a Földön...remélem minimum 100 éves koromig...egészségessen....(majdnem) tökéletes elmével :)

Szóval újra itt vagyok és írok...
Ma oda-vissza másfél órát utaztam a suliba...viszont helyettesítés volt és előbb jöhettünk haza...úgyhogy 12-től 14 óráig volt számtechórám.....
Lám ez is megtörtént....majdnem annyit utaztam a suliba + vissza, mint amennyit ott töltöttem.... :)
És milyen kevesen voltunk...kábé 6-an vagy 7-en... ;)
Hát valakinek már ma elkezdődött a 7vége... :)
Jól tették!

Végre sikerült eljutnom a könyvtárba....végül nem 900 Ft-ot, hanem kábé 1300 Ft-ot kellett fízetnem...megszívattam magam elég rendesen...legközelebb neten meghosszabítom a könyvet/könyveket,még akkor is ha csak pl: 1 napot kések a visszavitellel....inkább biztosra fogok menni. :) ;)

Mindjárt kezd a Barátok Közt.........megyek és felébresztem Anyut...mert elaludt és Ő is kiváncsi a Barátok Köztre... :)

CSáó!!!!!!!!!!
Pusz.
Györgyi



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat