Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gubk Balázs naplója


Fanta(sztikus) [96752 AL], gazdája Gubk Balázs
Dunaújváros (Danube-new-city) ;D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/96752
Dunaújváros (Danube-new-city) ;D

Szia!!!

A vasárnapi 9 órás gyors busszal mentünk (Mami & én) Dunaújvárosba. 1 óra 25 perc a Népligetből....De 5 perccel előbb értünk a Dózsa mozi elé...így már 10 óra 20 perckor élvezhettem volna a szabadban a napsűtést...HA...nem esett volna az eső!!! :)
Így csendben vártunk 1 tető alatt és néztük a szépen egyenletesen hulló esőt és vártunk valakit aki elénk jön...de nem így lett. :)
Köbö 15 perc keserves várakozás után (ami normál esetben nem lett volna keserves...de sajna nekem sűrgőssen ürítenem kellett volna a húgyhólyagom, ahogy a biológia megparancsolja...és nem tudtam, hogy szembe velünk a másik részen van egy toilett...úgyhogy szenvedtem) elindultunk. Szerencsére tudtuk merre kell menni és nagy megkönnyebbülésemre messze sem kellett mennünk. :)
Megérkeztünk...volt nagy meglepetés, mert azt hitték, hogy 11 után érkezünk a busszal. (Ezért nem jött senki elénk)
Húúú de betámadtam a kétbetűs kitérőt...ahová a királyok is egyedűl járnak...hát én nem mentem...én futottam... :)
A jövetelünk célja az volt, hogy köszöntsük Mami keresztlányát Margitkát szüli- és névnapja alkalmából ....majd ma átmenjünk a Margitka telkére Kisapostagra...és a 4 cuki kiscicából kiválasszunk kettőt. :)
1 vörös-fehéret választottam és egy különlegessen szép csíkos macsekot. Azért különleges, mert a háta foltos a feje meg ilyen cirmos-szürke-csíkos... Nagyon arik... Még nincs nevűk...sőt még a neműket sem tudom...Jóóó mi? :) ;)
Már itthon vagyok...a jó kis Újpesten... :)
Mamival és a macsekokkal egyetemben...remélem hamar megszokják az új helyüket...és persze minket... :) Mindkettő nagyon fontos....
Azt hiszem mára ennyi....

Szia!
Györgyi :) ;) :D :-Đ



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat