Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Hella naplója


Rosszcsont Peti [82588 AL], gazdája Hella
nya 2004. június 15.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/82588
nya 2004. június 15.

nya mi van?
nincs semmi info, hogy mennyi datimba kerül? érdekes...
vagy mi van most ezzel?
mind1...:)

szóval...
tegnapról még kimaradt, hogy estefelé mamim hívott, hogy a takarítónője kint ragadt Romániában és hogy menjek már el hozzá kiporszívózni meg mittom én, mert hogy ő nem bírja...
nem nagyon volt kedvem hozzá, de nem mondtam nemet, igaz igent sem :)
erre fél óra múlva hívja anyumat, hogy milyen szemtelen vagyok, mert azt mondtam, hogy nem megyek el...persze a beszélgetésemet a mamimmal, anyum végig hallotta :D
szóval érdekes volt...
ma:
fogalmam sincs mikor keltem...de felkeltem :)
keresztanyum hozott egy halom borsót, így miután felis ébredtem, anyummal megcsináltuk, majd nem sokkal utána elkezdtem öltözködni és irány a mamim...furcsa egy porszívója van... tök erős bigyók vannak rajta és alig lehet húzni a szönyegen...szóval majd beszartam mire végeztem egy nagyobbacska szőnyeggel ... a következőn már sumákoltam, mert behúztam a bigyókat :)
aztán kajáltunk egyet (félig fagyott kenyérrel:) ), aztán fel lett mosva még a konyha is...érdekes módon abba nem kötött bele...
szóval aztán mentem ki a teraszra... azt mondta, hogy csak nyaggyából kell, nem kell úgy eláztatni... naggyából átmostam, nem is áztattam el, erre mikor már befejeztem felkelt, és csuromvizessel még egyszer átmosta...na jól van mondom..még jo, hogy azt mondta, hogy ne áztassam el....aztán a matáv számláin zsörtölődött, végül mondta, hogy hazavisz ha menni akarok...én persze igent mondtam :)
szóval most itthon vagyok..13:58 van...a gépen legalábbis :)
jöttem haza, mert anyum elakart menni vmi nem rég nyílt zöldségeshez venni vmi gyümölcsöket...szóval ez most még függő... talán majd még később kipótlom eztet ni...szóval addig is ez a VÉGE :)

kiegészítés (18:34) :
szóval hát...miután mamim is elment, elmentünk tesomért a suliba, aztán meg elslattyogtunk ehhez a zöldségeshez...hát...khm...anyum szerint tök drága..de vettünk jégkrémet :) vagy vmi hasonló bigyulát...
hazafelé elmentünk egyik ismerőshöz, ott lebzseltünk egy darabig, ja és persze menet közben járkáltunk állatboltokban is, hogy adjanak vmi szájkosárfélét a kutyumnak, h. lehessen buszon vinni... aszonták, hogy hú hát kicsi és hosszú feje van, így nem tudni, hogy mi lenne rá a jó...találtunk ilyen szájbigyósat, aminél csak egy bőrcsík (vagy mija manó) fogja be az eb száját, de volt egy kicsi, meg volt olyan, ami nagy lett rá...pont méretben mért nem gyártanak ilyet???
na szóvalhát...elmentünk egyik ismerőshöz lebzselni...miközben kávédztak, beszélgettek, elmentem tesómmal és a kutyuval a dokihoz (mivel nem messze van onnan) venni féregtelenítőbogyókat a kutyuknak. A fiatal doki amikor adta a bogyókat, megkérdezte, hogy mi voltunk-e gyógykezelésen, de mondtam neki, hogy nem...bár lehet, hogy emlékezett rám, mikor a másik kutyumat vittem el??? érdekes :)
bár annyira mégsem az...szóval visszaslattyogtam, mondtam, hogy mostmár igazán mehetnénk...megyünk kifelé, összefutunk az autószerelővel...beszéltünk vele, mivel a hátsólengéscsillapítónk elgörbült, és mondta neki anyum, hogy újat akar bele venni...persze a szerelő mindenáron azt akarta, hogy á nem kell az, írtó drágák, de végülis rájött, hogy anyum úgy gondolja, hogy úgyis nem sokára müszakiztatni kell és hát akkor legalább az is jó lenne...szóval ezek után nagy nehezen végre elindultunk haza, és lám már megint itt vagyok ...minő csoda :)

tényleg vége :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat